Electrowatt Infralle 2 miljoonan euron tunnelisuunnittelusopimus Sveitsissä


Electrowatt Infra AG, joka kuuluu Jaakko Pöyry Groupin Infrastruktuuri & ympäristö -liiketoimintaryhmään, on saanut Zürichin kaupungin vesilaitokselta toimeksiannon suunnitella Zürichin alueelle 7 km:n tunneliosuus järven vedenottamon ja vesisäiliön välille. Sopimuksen arvo on 2 miljoonaa euroa.
 
Electrowatt Infran palvelut käsittävät projektisuunnittelun, tarjouspyynnöt, detaljisuunnittelun ja projektinjohtamisen. Electrowatt Infralla on myös mahdollisuus hoitaa työmaavalvontatehtävät. Projekti käsittää kolme 100 m:n syvyistä kuilua, 7 km:n pituisen ja 3,5 m:n levyisen tunnelin sekä luolan laitteistoa varten. Projektilla turvataan Zürichin kaupungin vedenhuoltoa säiliökapasiteettia lisäämällä.
 
Electrowatt Infralla on mittava kokemus vedenjakelu- ja tunnelikohteiden konsultoinnista, suunnittelusta ja projektinjohtotehtävistä Euroopassa ja Aasiassa. Yritys on Sveitsin johtavia tunneliasiantuntijoita ja sen palveluvienti on maailmanlaajuista.
 
Jaakko Pöyry Groupin Infrastruktuuri & ympäristö -liiketoimintaryhmä käyttää liikenimeä Jaakko Pöyry Infra. Sen liikevaihto v. 2002 oli 123 miljoonaa euroa. Liiketoimintaryhmällä on toimistoja 12 maassa ja se työllistää 1350 asiantuntijaa maailmanlaajuisesti.
 
JAAKKO PÖYRY GROUP OYJ
 
Satu Perälampi
Sijoittajasuhdepäällikkö