Tyska TV-bolaget ZDF driftsätter kombinerat data- och medienät baserat på Net Insights utrustning


ZDF har valt att bygga nätet med Net Insights produkter eftersom de helt och hållet stämmer överens med kraven på tjänstemigration, tjänstekvalitet, flexibilitet och hantering. Dessutom kommer nätet att vara enkelt att utöka vid expansion enligt framtida planer. 
 
ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen) är det nationella TV-bolaget i Tyskland med huvudkontor i Mainz. ZDF har 16 regionala kontor i Tyskland samt 18 internationella kontor. ZDF är ansvarigt för den publika programdistributionen av kanal 2 i Tyskland och har ca 3.600 anställda.
 
"Vi har nu blivit valda av de två största TV-bolagen i Tyskland, ZDF och WDR", säger Tomas Duffy, VD på Net Insight. "Detta är en bekräftelse på hur väl våra produkter fungerar och vilken ställning vi har på den tyska marknaden".
 
Net Insight's multitjänstplattform Nimbra garanterar 100% tjänstekvalitet för alla tjänster och maximalt utnyttjande av nätkapaciteten. Kunden drar fördel av lägre drifts- och investeringskostnader och kan på ett enkelt sätt uppgradera nätet vid expansion. 
 
För ytterligare information kontakta:
Tomas Duffy, VD, Net Insight AB.
Tel. 08-685 04 00, e-post: tomas.duffy@netinsight.net