SOLTEQ KANSAINVÄLISILLE ERIKOISTAVARAKAUPAN MARKKINOILLE YHTEISTYÖSSÄ WINCOR NIXDORFIN KANSSA


Solteq Oyj/ Lehdistötiedote 8.1.2007

Solteq Oyj ja Wincor Nixdorf Oy vievät uuden erikoistavarakaupan ratkaisun kansainvälisille markkinoille. Ratkaisukokonaisuus sisältää yhtiöiden yhdessä kehittämän myymäläjärjestelmän lisäksi Solteqin kehittämän integraatiotuotteen.  Wincor Nixdorf International on valinnut ratkaisukokonaisuuden osaksi kansainvälistä erikoistavarakaupan ratkaisuaan myymäläjärjestelmäksi. Se lanseerataan kansainvälisille markkinoille Wincor World -tapahtumassa Saksassa tammi-helmikuun vaihteessa, minkä jälkeen Wincor Nixdorfin kansainvälinen myyntiorganisaatio ottaa tuotteen jälleenmyyntiinsä.

Solteq TP.net -niminen ratkaisu on Wincor Nixdorfin TP.net:iin perustuva, Solteqin ja Wincor Nixdorfin yhdessä kehittämä, viimeisimpään Microsoft-teknologiaan pohjautuva moderni myymäläjärjestelmä ketjuuntuneen kaupan ja erikoistavarakaupan tarpeisiin. Solteqin integraatioratkaisu taas automatisoi ja hallinnoi sanomien välityksen eri toiminnanohjausjärjestelmien kuten SAP:n ja Solteq TP.net:n välillä. Kokonaisratkaisua täydentävät Wincor Nixdorfin kansainvälisen organisaation tarjoamat kattavat projekti-, huolto- ja asiakastuki­palvelut.

"Tuotteidemme vieminen kansainvälisille markkinoille yhdessä Wincor Nixdorfin kanssa on osa kasvustrategiaamme ja vahvistaa myös asemaamme erikoistavarakaupan järjestelmä­toimittajana. Wincor Nixdorfin kansainvälinen organisaatio tarjoaa tuotteillemme erinomaisen jakelukanavan", kertoo Solteqin toimitusjohtaja Hannu Ahola.

"Solteq TP.net sekä integraatioratkaisu täydentävät hyvin Wincor Nixdorfin tarjontaa kaupan alan yrityksille", kertoo Wincor Nixdorf Oy:n toimitusjohtaja Kettil Stenberg.

Yhtiöt ovat toteuttaneet jo useita yhteisiä järjestelmäasennuksia Suomen markkinoilla, ja myös ensimmäiset kansainväliset järjestelmäprojektit on käynnistetty.

Lisätietoja:

Solteq Oyj

Hannu Ahola, toimitusjohtaja, puh. 0201 4444 tai 040-8444 211, sähköposti
hannu.ahola@solteq.com

Wincor Nixdorf Finland Oy

Kettil Stenberg, toimitusjohtaja, puh. 0207 520 535, sähköposti
kettil.stenberg@wincor-nixdorf.com

Tietoja Solteqista
Solteq toimittaa IT-ratkaisuja ja -palveluita kaupan ja teollisuuden yrityksille. Yhtiön 25 vuoden kokemus, vahvaan toimialaosaamiseen ja kumppanuuteen perustuva toimintatapa sekä kansainvälisen järjestelmä- ja teknologiaosaamisen käyttö tuovat asiakkaiden liiketoiminnalle lisäarvoa ja kilpailukykyä. Lisätietoja osoitteesta
www.solteq.com.

Tietoja Wincor Nixdorfista
Wincor Nixdorf on kansainvälinen kaupan, pankin sekä logistiikkayritysten tietotekniikkaratkaisujen, konsultoinnin ja palveluiden kokonaistoimittaja. Yhtiö toimii yli 90 maassa ja työllistää yli 7800 henkeä. Wincor Nixdorf on noteerattu Frankfurtin pörssissä. Wincor Nixdorf Oy on Wincor Nixdorf International GmbH:n tytäryhtiö.
Lisätietoja osoitteesta www.wincor-nixdorf.com.