Solteqin tytäryritykselle Artekukselle neljä uutta kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmä -hanketta


Solteq Oyj lehdistötiedote 08.02.2007
 

Solteq-konserniin kuuluva Artekus Oy on solminut hiljattain kunnossapidon ja materiaali­hallinnan järjestelmien toimitussopimuksen Stora Enso Timberin, Siemensin, Vattenfall Sähköntuotannon sekä Tervakosken kanssa.

Artekus toimittaa Stora Enso Timberin Euroopassa oleville sahoille materiaali- ja kunnossapidon järjestelmän. Projektin tavoitteena on viedä jo Suomen sahoilla oleva järjestelmä Stora Enso Timberin kaikkiin Euroopan toimipisteisiin seitsemässä eri maassa, jolloin Artekuksen kunnossapidon- ja materiaalihallinnan ratkaisusta tulee koko konsernin yhteinen järjestelmä. Projekti merkitsee Artekukselle myös runsaasti ohjelmiston edelleen kehitystä, sillä järjestelmä käännetään usealle eri kielelle ja siihen lisätään Stora Enso Timberin tarvitsemia toiminnallisuuksia.

IT- ja automaatiolaitteiden huoltopalvelua teollisuudelle toimittava Siemens Oy ottaa käyttöönsä Artekuksen kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmän. Järjestelmän avulla Siemens hallitsee asiakkaidensa laitekohtaisten huolto- ja toimenpiteiden suoritusta sekä suoritusten jälkeistä raportointia.

Vattenfall Sähköntuotanto Oy on hankkinut Artekuksen kunnossapidon toiminnanohjaus­järjestelmän, jota se käyttää Suomessa sijaitsevien vesivoimalaitostensa kunnossapidon valvontaan varmentamaan laitosten korkean käytettävyyden.

Tervakoski Oy:lle Artekus toimittaa uuden toiminnanohjausjärjestelmän, joka korvaa Artekuksen aiemmin toimittaman järjestelmän. Tervakosken tavoitteena on kehittää uuden järjestelmän avulla omia toimintatapojaan sekä laajentaa järjestelmän käyttö koko tuotantolaitokseensa.

Lisätietoja:

Artekus Oy
Toimitusjohtaja Jouko Kiiveri
Puh. 020 1444 600 tai 040-554 6138
sähköposti jouko.kiiveri@artekus.fi
 

Solteq Oyj
Toimitusjohtaja Hannu Ahola
Puh. 0201 4444 tai 040-8444 211
sähköposti hannu.ahola@solteq.com
 

Tietoa Solteqista

Solteq toimittaa IT-ratkaisuja ja -palveluita kaupan ja teollisuuden yrityksille. Yhtiön 25 vuoden kokemus, vahvaan toimialaosaamiseen ja kumppanuuteen perustuva toimintatapa sekä kansainvälisen järjestelmä- ja teknologiaosaamisen käyttö tuovat asiakkaiden liiketoiminnalle lisäarvoa ja kilpailukykyä. Lisätietoja osoitteesta www.solteq.com.

Tietoa Artekuksesta

Artekus Oy on toimitusten lukumäärällä mitaten Suomen kokenein kunnossapidon- ja materiaalihallinnan tietojärjestelmien toimittaja. Artekus on toimittanut 20 vuoden aikana satoja kunnossapidon- ja materiaalihallinnan toiminnanohjausjärjestelmiä eri toimialoille, varusohjelmistoympäristöihin ja laitealustoille. Artekus kehittää toiminnanohjausjärjestelmien lisäksi työkaluja mm. mobiiliin kunnossapitoon, investointiprojektien tiedonkeruuseen ja tietojen harmonisointiin. Artekus on Solteq Oyj:n tytäryritys. Lisätietoja osoitteesta www.artekus.fi.