Peder Thörnström ny CTO på Nexus


Peder Thörnström ny CTO på Nexus

Peder Thörnström har utsetts till ny CTO på Technology Nexus AB. Han tillträdde sin befattning den 1 februari 2007.

Peder Thornstrom har under de senaste åren varit involverad i försäljningsarbetet kring Nexus informationssäkerhetsprodukter. Peder är placerad vid Nexus kontor i Storbritannien.

Peder har en lång och gedigen erfarenhet av ledande befattningar både i Sverige och internationellt, bland annat inom IT-branschen samt inom Customer Relationship Management (CRM). Han besitter erfarenhet som teknisk ingenjör och systemspecialist inom PKI-området (PKI möjliggör användandet av digitala identiteter) och har haft ledande roller inom detta område. Han har även tidigare erfarenhet som CTO och har haft befattningar i bolag som AU-System AB, iD2 Technologies AB, Sonera/ SmartTrust AB, SmartTrust Pte Ltd och IncenPlus Marketing Group Sdn Bhd.

- Vi är glada över att Peder, med sina goda meriter samt erfarenhet av både IT-branschen och rollen som CTO, nu vill bidra till att vidareutveckla bolagets teknologi så att vi kan fortsätta att ligga i framkant, säger Peter Gille, CEO Technology Nexus AB.

För ytterligare information kontakta:

Peter Gille, CEO, Technology Nexus AB
Telefon: 08-655 39 00
E-post: peter.gille@nexussafe.com

Om Nexus

Nexus arbetar internationellt inom informationssäkerhet. Vår affärsidé är att erbjuda lösningar, produkter och tjänster som gör rätt information tillgänglig för rätt personer, vid rätt tid, varhelst i världen de befinner sig. Våra kunder är större företag och organisationer där IT och Internet är centrala i hanteringen av känslig information och kunskap. För mer information besök vår hemsida www.nexussafe.com.

Attachments

02212099.pdf