BTS tecknar en order värd 4,2 MSEK från en global leve-rantör av mobila multimedia produkter


BTS tecknar en order värd 4,2 MSEK från en global leve-rantör av mobila multimedia produkter

Stockholm, Sverige- BTS Group AB (publ), världens ledande konsult- och utbildningsföre-tag inom området affärssimuleringar, har tecknat avtal med en av världens ledande globala leverantörer av mobila multimedia produkter för att utveckla och leverera ett program i stra-tegisk affärskompetens. Avtalet är värt minst 4,2 MSEK över 3 år.

Programmet riktar sig mot en global målgrupp av chefer och nyckelpersoner och skall stödja företagets väg mot en än mer framgångsrik och lönsam framtid.  
Deltagarna kommer att arbeta i en realistisk, datorsimulerad lösning baserad på BTS ledan-de simuleringsteknologi, som har designats, utvecklats och skräddarsytts för att reflektera en realistisk affärsmiljö inom mobiltelefon branschen.
”Att BTS åter igen har fått förtroendet från ett av världens ledande företag att samarbeta kring en större strategisk förändring är ytterligare bevis på vår starka position inom denna sektor”, säger Jonas Stalder, Vice President på BTS Nordic.  “BTS är idag världsledande inom området upplevelsebaserad inlärning, något som våra kunder ser som en fördel i sam-arbete på denna nivå, då en av förutsättningarna är att vi kan agera globalt med hög leve-ranskapacitet och internationell kompetens”.
BTS Group arbetar nästan uteslutande med stora internationella företag, några exempel på företag där BTS har arbetat med strategiska initiativ är: Coca-Cola, Weyerhaeuser, General Motors, Vodafone, Boeing, Telstra, Adobe, Hewlett Packard, Cisco, DHL, Honda, Toyota, Gap, Scania och Sony.


För mer information, kontakta:

Thomas Ahlerup
Senior Vice President
Corporate Communications & Investor Relations
BTS Group AB
Direkt		+46-8-5870 7002
Mobil		+46-768-966 300
E-mail		thomas.ahlerup@bts.com

Christian Ankarcrona
Vice President Investor Relations
Direkt		+46-8-5870 7022
Mobile		+46-708-150 368
E-mail		christian.ankarcrona@bts.com


Om BTS Group AB
BTS Group AB är världens största konsult- och utbildningsföretag inom området affärssimuleringar. BTS stödjer företagsled-ningar i att genomföra förändringar och resultatförbättringar med hjälp av skräddarsydda affärssimuleringar.
BTS tränar förutom företagens högsta chefer, hela organisationen i att förstå, analysera och fatta rätt beslut med fokus på de faktorer som är viktigast för företagens tillväxt och lönsamhet. Projekten levereras som skräddarsydda simuleringar via Inter-net, seminarier eller som en programvara där företagets medarbetare kan skapa sig erfarenheter om resultaten av sina egna beslut. Allt genom att pröva sig fram och simulera verkligheten i en miljö där företagets egna specifika data och förutsättningar används. Detta skapar en mycket effektiv inlärningsprocess där företagets strategi och mål snabbt omsätts till handling vilket leder till ett ökat lönsamhetstänkande och marknadsfokus i det vardagliga beslutsfattandet. Resultatet är mätbara och bestå-ende resultatförbättringar. BTS kunder är ofta globalt ledande storföretag i sina branscher.
Idag har BTS mer än 25 av världens 100 största företag som kunder. Under 2006 hade BTS en omsättning på MSEK 379,1 (286,1) och ett resultat efter skatt på MSEK 38,6 (36,8). BTS har idag cirka 200 medarbetare i Sverige, Finland, England, Spa-nien, Holland, Schweiz, USA, Australien, Kina och Sydafrika. 
BTS är noterat på Stockholmsbörsen och handlas under symbolen BTS B.
För mer information om BTS, gå till www.bts.com

Attachments

03082118.pdf