Ledningen ökar innehaven i NeoNet


Pressmeddelande

Ledningen ökar innehaven i NeoNet

Ett antal av NeoNets medarbetare har gemensamt ägt ett aktiebolag med investering i NeoNet AB (publ). Delägarna i intressentbolaget tar från och med nu över sina respektive andelar av NeoNet-aktierna och kommer därefter att äga innehaven privat. Även Simon Nathanson, vd för NeoNet, tar över sin andel av innehavet privat och har därutöver köpt ytterligare 150 000 aktier. Totalt äger Simon Nathanson nu 763 000 NeoNet-aktier.

I tillägg till detta förvärvar flera medarbetare och personer i ledningsgruppen sammanlagt 1 000 000 aktier i NeoNet. Dessutom ökar NeoNets ordförande Staffan Persson och styrelseledamoten Gerard Versteegh sina innehav i NeoNet med sammanlagt 650 000 aktier. 




För mer information kontakta:
Simon Nathanson
vd för NeoNet
Tel. 08-454 15 51
simon.nathanson@neonet.biz

NeoNet är en oberoende och neutral aktiemäklare som erbjuder kunder mycket snabb direktmarknadshandel på världens ledande börser. Direktmarknadshandeln kan kombineras med handel som utförs av NeoNets mäklare på kundens uppdrag. Dessutom erbjuds system- och mjukvarutjänster för elektronisk värdepappershandel, NeoNet XG, som kan användas fristående eller kombineras med mäklartjänsterna. NeoNet är noterat på Stockholmsbörsen och har kunder i 20 länder. Kontor och säljrepresentation finns i Italien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA. (www.neonet.biz)

Attachments

03092064.pdf