JM satsar på interaktiva bostadsvisningar


JM satsar på interaktiva bostadsvisningar

Nu rullar JMs nya reklamkampanj igång med tre nya reklamfilmer och en helt ny kampanjsajt med interaktiva bostadsvisningar. För första gången kan besökarna själva se och uppleva JMs bostäder ”live”.

- Vi var tidigt ute när det gäller att använda Internet som marknadsförings- och säljkanal, säger Karin Ljudén, kommunikationsdirektör på JM. Därför känns det extra roligt att nu presentera en kampanj där vi tagit ytterligare ett steg, där besökarna själva kan vara med och påverka det man vill se.  

Reklamsatsningen vänder sig främst till JMs tre huvudmålgrupper: unga vuxna, barnfamiljer och seniorer. På kampanjsajten kan besökarna ”hälsa på” i tre olika JM-bostäder för att låta sig inspireras och ta del av hur en JM-bostad kan se ut. Här kan de välja vilka rum och detaljer de vill titta närmare på. I bostäderna befinner sig dessutom de boende, som besökarna kan interagera med.
För att locka besökare till kampanjsajten har  tre helt nya reklamfilmer tagits fram, som kommer att visas i TV3 och TV4. TV-reklamen kompletteras med bland annat banners och printannonser. JM har tagit fram kampanjen tillsammans med reklambyrån Interio och produktionsbolaget Tre vänner. Mediabyå är Maxus.


För högupplösta bilder från reklamfilm och/eller kampanjsajt, kontakta Tomas Eriksson, 08-782 86 61

Detta och tidigare pressmeddelanden finns även på www.jm.se

För ytterligare information kontakta:
Karin Ljudén, kommunikationsdirektör JM, tel/mobil: 08-782 89 10
Tomas Eriksson, pressansvarig JM tel/mobil: 08-782 86 61



JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. JM omsätter ca 12 miljarder kr och har ca 2200 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på den Nordiska Börsens lista, segmentet Large Cap.

Attachments

03122022.pdf