Wise PA forums pris "Sticka ut hakan 2007" går till Ivan Daza, Blatteförmedlingen


Wise PA forums pris "Sticka ut hakan 2007" går till Ivan Daza, Blatteförmedlingen

Priset, som sedan 1992 delats ut varje år, ges till en person, ett företag, en förvaltning eller en organisation som har arbetat med personalfrågor på ett offensivt och proaktivt sätt så att det stärkt verksamhetens konkurrenskraft i linje med humanistiska värderingar och på ett annorlunda sätt än det traditionellt vedertagna.

Pristagare

Wise PA forums vandringspris "Sticka ut hakan 2007" tilldelas Ivan Daza, grundare av Blatteförmedlingen. Ett företag som arbetar med mångfalds-rekrytering och som har förmedlat drygt 100 jobb sedan starten i februari 2006.

Juryns motivering

Ivan Daza tilldelas priset för att han på ett tydligt sätt har kopplat mångfald till affärsnytta. Genom seminarier och workshopar får han arbetsgivare att förstå att mångfald utgör en av de främsta faktorerna för tillväxt i en kunskapsbaserad ekonomi. Många arbetssökande är mycket kvalificerade, men de måste bli bättre på att marknadsföra sig själva och kommunicera vad de verkligen kan. "Bara för att man talar med brytning betyder det inte att man tänker med brytning."
Vandringspriset "Sticka ut hakan" är en glasskulptur av konstnären Bertil Vallien, som delas ut på Sticka ut hakan-dagen den 15 mars kl 11.40, i Wise PA forums lokaler på Kungsbroplan 3A i Stockholm.

För information om tidigare vinnare och jury, se: www.wise.se/sticka-ut-hakan-priset.
För ytterligare information, kontakta Lena Persson på telefon 08-402 00 17 eller via e-post lena.persson@wise.se.

Wise Group är Sveriges största börsnoterade HR-företag med kontor i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Wise levererar tjänster som aktivt stödjer och utvecklar kundföretagens personal och organisation med fokus på deras affärs- och verksamhetsmål.

Attachments

03132289.pdf