Telelogic tecknar avtal värt 3,9 MSEK med Fortune 500 företag


Telelogic tecknar avtal värt 3,9 MSEK med Fortune 500 företag

MALMÖ, 13 mars, 2007 - Telelogic (MidCap/TLOG) har idag tecknat ett treårigt avtal, värt 3,9 MSEK (560 000 USD), med ett ledande Fortune 500 företag. Kunden är en global leverantör av affärs- och kreditinformation. Avtalet omfattar licenser, underhåll och konsulttjänster för Telelogic DOORS® för kravhantering och analyser samt Telelogic System Architect® för modellering av affärsprocesser. 

Telelogic utsågs eftersom man ansågs vara den enda leverantör som kan möta de utmaningar som dagens krav och regelverk ställer på kundens verksamhet. Med Telelogics produkter skapas förutsättningar för företaget att uppnå sina mål att nå högre standarder inom ”the Organizational Project Management Maturity Model” (OPM3, modell för att utvärdera och bedöma en organisations projektledningsmognad)."Företaget hade behov av en integrerad lösning för hela sin organisation - en lösning som klarar av att möta utmaningarna inom detta konkurrensintensiva område. Detta är precis vad Telelogic levererar", säger Anders Lidbeck, VD och koncernchef för Telelogic. "Kombinationen av Telelogics avancerade teknologi och förmåga att leverera en komplett lösning gjorde att vi vann denna affär."

Om Telelogic 
Telelogic är den ledande globala leverantören av lösningar för att automatisera och stödja de bästa processerna genom hela företaget - från kraftfull modellering av processer och strukturer till kravdriven utveckling av avancerade system och programvara. Telelogics lösningar gör att utveckling av produkter, system och programvara ständigt ligger i linje med företagets mål och kundernas behov, vilket dramatiskt förbättrar kvalitet och förutsägbarhet, samtidigt som utvecklingstid och -kostnader reduceras.

För att underlätta för kunderna att automatisera processen genom hela livscykeln, bygger Telelogics produkter på en öppen systemarkitektur och standardiserade språk. Telelogic är aktivt involverade i att forma framtiden för avancerad system- och programvaruutveckling genom att delta i industriorganisationer som INCOSE, OMG, BPMI.org, The Open Group, Eclipse, ETSI, ITU-T samt the TeleManagement Forum.

Med huvudkontor i Malmö har bolaget idag kontor i 20 länder runt om i världen. Den globala kundbasen innefattar bl.a. Airbus, Alcatel, BAE SYSTEMS, BMW, Boeing, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Ericsson, General Electrics, General Motors, Lockheed Martin, Motorola, NEC, Philips, Samsung, Siemens, Sprint, Thales och Vodafone. 
För mer information besök www.telelogic.com

Corporate Communications kontakt:
Catharina Paulcén, 
EVP Corporate Communications
+46 (40) 17 47 30

Attachments

03132203.pdf