The Empire tecknar avtal med Åhléns och KICKS för distribution av C4


Pressrelease
The Empire of Brands

Empire har nått en överenskommelse om full distribution av C4 produkter genom Åhléns och KICKS. Produkter kommer att finnas tillgängliga i samtliga Åhlénsvaruhus/ KICKS-butiker från och med vecka 37.
The Empire som med varumärket BaByliss är marknadsledande inom elektriska hårvårdsprodukter identifierade ett växande behov av skyddande hårvårdsprodukter hos sina konsumenter. Efter ett samarbete med den ledande svenska kosmetiktillverkaren
Laperle Haircare AB tog man fram hårvårdsserien C4.


C4 har den unika egenskapen att den skyddar håret mot värme, yttre miljöpåverkan, färgavmattning och UV-strålning. Denna skyddande kombination ger C4 stark potential för en snabb tillväxt inom den medvetna och trendkänsliga
hårvårdsmarknaden.


”Detta blir en revolutionerande serie produkter som hjälper oss att ytterligare stärka vår ställning inom hårvårdssegmentet. Vi kan genom den unika produktserien tillgodose behov som vi identifierat inom såväl den europeiska marknaden som övriga världen.
Att snabbt nå en rikstäckande distribution med C4 har varit ett mål. En överenskommelse med så betydande kunder som Åhléns och KICKS ser vi som en väldigt bra start.”.


Michael Christensen, vice VD Empire AB


Stockholm den 27 augusti 2007


För mer info kontakta:
Johan Kalling
CEO
The Empire AB
08-410 27 510
johan.kalling@empire.se

The Empire AB och dess dotterbolag är aktiva i Sverige, Norge och Finland. I koncernen ingår fyra dotterbolag:
Soda-Club Scandinavia AB, Gerby Produkter AB, Multidrink AB och Etacap OY.