The Empire ny partner för Jarden Corporations luftmiljöprodukter.



Hem- och hushållskoncernen The Empire har tecknat avtal för att distribuera Bionaires olika produkter för en bättre, renare hemmiljö.
Bionaire marknadsför produkter för bättre luft i hemmiljön: luftrenare, luftfuktare och olika typer av fläktar. Varumärket finns sedan tidigare i Sverige, men har haft en annan distributör. Jarden Corporation, ett av världens största konsumentproduktföretag, har nu
valt att samarbete med The Empire på den svenska marknaden.

Jarden Corporation är rankat på 544 plats på finanstidningen Fortunes lista över USA:s tusen största företag. 2006 omsatte de 26 miljarder kronor och har omkring 25 000 anställda över hela världen, och har sitt fokus på hemartiklar. Bionaire är ett av Jarden
Corporations femtiotal varumärken inom hem- och fritidssektorn.

Om Bionaires produkter
Inomhusluften påverkas starkt av luftens temperatur och relativa fuktighet. För allergiker och astmatiker är luftrening och rätt fuktighet ibland avgörande för hälsan. Samtidigt gör det svenska klimatet och vårt beroende av centralvärme att luftfighten vintertid ofta är för låg även för dem utan astmabesvär. I fläktsortimentet finns många typer av fläktar och fläktar för såväl snabb och direktverkande värme som kallfläktar.


För mer information kontakta gärna:
Johan Kalling, vd The Empire AB
08-410 27 510
johan.kalling@empire.se

The Empire är ett försäljnings- och distributionsföretag inom hem och hushållsprodukter. Vi finns idag i Sverige, Norge, Finland och Baltikum.


Attachments