Solteq Industry Solution on uusi ratkaisu teollisuudelle


Solteq Oyj       Lehdistötiedote 13.2.2008

Solteq on luonut teollisuuteen nykyaikaisen ja kehittyvän ratkaisun, joka on saanut SAP-kvalifioinnin. Solteq Industry Solution on teollisuusyrityksen toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa taloushallinnon, myyntitoiminnot, materiaalihallinnon ja valmistuksen. Ratkaisua voidaan laajentaa myös muilla Solteqin tarjoamilla toiminnallisuuksilla kuten esimerkiksi projekti-, laadunhallinta-, kunnossapito-, asiakkuudenhallinta- tai Business Intelligence -ominaisuuksilla.

SAP asettaa korkeat laatutavoitteet ja kriteerit kvalifioimilleen kumppaniratkaisuille.

Kvalifioinnin läpäissyt Solteq Industry Solution on toiminnallisuudeltaan ja kattavuudeltaan erittäin laaja. Ratkaisussa hyödynnetään viimeisintä teknologiaa, jolla voidaan parantaa merkittävästi järjestelmän käytettävyyttä ja integroida muita järjestelmiä tapauskohtaisesti, millä helpotetaan loppukäyttäjän työtä. Projektinhallintamenetelmiä on kehitetty ja standardoitu siten, että projekti voidaan toteuttaa tiukallakin aikataululla.

"Solteq on ollut Suomen ensimmäinen SAP-jälleenmyyjä vuodesta 1997 alkaen. Tiiviin yhteistyön ansiosta Solteqin SAP-osaaminen on kehittynyt erittäin korkeatasoiseksi ja Solteqin SAP-tiimissä on jo yli 50 henkeä. Solteqin kokemusta teollisuusyritysten toiminnanohjauksesta hyödynnetään ratkaisun sovittamisessa yksittäisten asiakkaiden vaatimuksiin," kertoo myyntijohtaja Janne Mäkelä Solteqista.

Solteq Industry Solution -ratkaisun avulla asiakas voi kehittää toimintaansa kustannustehokkaasti, joustavasti ja turvallisesti. Ratkaisun käyttöönotossa hyödynnetään testattuja, jo järjestelmään esimääriteltyjä prosesseja, jotka huomioivat myös asiakkaan ja toimialan erityispiirteet.

SAP Finlandista kvalifiointiryhmässä mukana ollut Jari Vartiainen toteaa: "Solteq on vakuuttavasti tuotteistanut monivuotisen teollisuuden toimialan asiantuntemuksensa Solteq Industry Solution -ratkaisupaketiksi. Kvalifiointiprosessin aikana tulimme vakuuttuneeksi Solteqin oikeasta lähestymistavasta teollisuustoimialan yrityksiin sekä kohderyhmän liiketoiminnan ja sen tarpeiden ymmärryksestä".

"Solteq Industry Solution on erinomainen valinta keskisuurille ja kasvaville yrityksille, joille Solteq on sopivan kokoinen kumppani. Solteqilla on laaja kokemus teollisuuden erityistarpeista ja ennen kaikkea näkemystä ratkaisujen kehittämiseen," kertoo myyntipäällikkö Pekka Hakulinen SAP Finlandilta.

SOLTEQ OYJ

Lisätietoja:

Solteq Oyj

Myyntijohtaja Janne Mäkelä
janne.makela@solteq.com
Puh. 040 8444 579
 

SAP Finland Oy

Myyntipäällikkö Pekka Hakulinen
pekka.hakulinen@sap.com
Puh. 010 430 4573

Solteq on kaupan ja teollisuuden strateginen kumppani, jonka ydinosaamista ovat liiketoimintakriittiset IT-ratkaisut. Solteq yhdistää omia ja maailman johtavien ohjelmistoyritysten tuotteita yksilöllisiksi ratkaisuiksi asiakkaiden liiketoiminnan kehitykseen ja toiminnan ohjaukseen. Ratkaisujen avulla jalostettu tieto auttaa asiakkaita ohjaamaan liiketoimintaansa entistä tehokkaammin ja parantamaan kannattavuuttaan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2007 oli 27,9 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 270 henkilöä. Lisätietoja osoitteesta www.solteq.com.

SAP on maailman johtava integroitujen liiketoimintaratkaisujen* toimittaja. Yli 46 100 asiakasta yli 120 maassa hyödyntää SAP:n sovelluksia toiminnoissaan - mukautettavat ratkaisut huomioivat niin pienten, keskisuurten kuin maailmanlaajuistenkin organisaatioiden erityistarpeet. SAP NetWeaveriin pohjautuvat innovatiivisuutta ja liiketoiminnan kehittämistä edistävät SAP-ratkaisut auttavat yrityksiä parantamaan asiakas- ja kumppanuussuhteitaan sekä tehostamaan toimintojaan ja suorituskykyään kaikissa liiketoimintaprosesseissaan läpi koko toimitusketjun. SAP:n toimialakohtaiset sovellukset tukevat yli 25 eri toimialan erityispiirteitä ja prosesseja. Toimialoja ovat muun muassa huipputeknologia, vähittäiskauppa, talous- ja rahoitusalan palvelut, terveydenhuolto sekä julkisen sektorin palvelut. SAP:lla on tytäryhtiöt yli 50 maassa. Yritys on listattu useissa eri pörsseissä, muun muassa Frankfurtin ja New Yorkin pörsseissä yritysnimen SAP alle.

Lisätietoja osoitteesta www.sap.com/finland.

*SAP määrittelee liiketoimintaratkaisuihin kuuluviksi yrityksen resurssien suunnittelun ja siihen liittyvien sovelluksien, kuten tarjontaketjun, asiakassuhteiden, toimittajasuhteiden ja tuotteiden elinkaaren hoitamisen.