Michel van Hemele voorgesteld als interim bestuurder DPA Flex


De Raad van Commissarissen van DPA Flex Group N.V. (DPA Flex) heeft het voornemen Michel van Hemele (51) voor te dragen voor benoeming als statutair bestuurder voor de onderneming voor een periode van 6 maanden, in de rol van CEO. De voordracht zal na afronding van de adviesaanvraag aan de ondernemingsraad in een, op korte termijn bijeen te roepen buitengewone aandeelhoudersvergadering in stemming worden gebracht.
 
De heer Van Hemele is, naast commissaris van DPA Flex, een van de oprichters en managing partners van Essensys, leverancier van hooggekwalificeerd executive temporary management. Daarnaast is de heer Van Hemele voorzitter van de Raad van Commissarissen van Brouwerij Duvel Moortgat en van Raad van Commissarissen van Autogrill Belux, de voormalig beursgenoteerde catering groep. Daarvoor was hij, gedurende tien jaar, voorzitter van de raad van bestuur van Solvus, Europa's nummer vijf in human resources oplossingen.
De heer Van Hemele is professor in internationaal management en corporate strategy aan de faculteit economie HUB te Brussel. De heer Van Hemele heeft de Belgische nationaliteit.
 
Michel van Hemele zal per 1 mei 2008 terugtreden als commissaris en per dezelfde datum in diensttreden van de onderneming als interim directeur (titulair). De Raad van Commissarissen streeft er naar om op zo kort mogelijke termijn een vervanger voor de heer Van Hemele als commissaris voor te kunnen dragen. Een adviesaanvraag voor het aantreden en de benoeming van de heer Van Hemele is in behandeling bij de Ondernemingsraad.
 
 
Profiel
 
DPA Flex Group N.V. is een specialistische detacheerder met een notering aan de NYSE Euronext.
 
De werkmaatschappijen, die handelen onder de namen DPA Flex professionals, DPA Supply Chain People, Conink consultants en GEOS IT Professionals, voorzien voornamelijk in de behoefte aan tijdelijke kennis en expertise op het vlak van Finance, IT en Procurement & Logistics binnen bedrijven en instellingen.
 
DPA Flex is een ambitieuze en toonaangevende kennisleverancier van waardecreërende flexprofessionals.
 
Voor meer informatie kunt u terecht op www.dpaflex.com
 
 
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
 
Voor meer informatie:
 
Peter Smit, CEO
020-5151514
 
Jan van Duijn, CFO
020-5151514