Anttila uudistaa Hämeenkylän jakelukeskuksen varastonohjausjärjestelmän

Print
| Source: Solteq Oyj

Solteq Oyj Lehdistötiedote 07.05.2008 

Anttila Oy uusii varastonohjausjärjestelmänsä Solteqin ratkaisulla. Yhtiö hankki Solteq Merx -järjestelmän parantamaan Hämeenkylän jakelukeskuksen tavaratalokeräyksen ja lähettämön toimintoja.

Solteq Merx parantaa tehokkuutta ja keräyksen virheettömyyttä. Uuden järjestelmän myötä Anttila- ja Kodin Ykkönen -tavaratalot voivat seurata jakelukeskuksen lähettämien toimitusten sisältöä ja etenemistä reaaliaikaisesti.

Uuden järjestelmän käyttöönoton yhteydessä tuodaan keräykseen trukkipäätteet, jotka korvaavat osittain aiemmin käytössä olleet paperilistat. Asiakastyytyväisyys ja virheettömyys parantuvat, kun keräyseriä pystytään priorisoimaan aiempaa paremmin ja hyödynnetään sähköisiä ratkaisuja.

"Haimme projektiin kokenutta ja luotettavaa kumppania, jolla on näkemystä varastonhallinnan tehostamisesta. Päädyimme Solteqiin, jolla on vahvat näytöt yhteistyöstä kaupan yritysten kanssa. Merx-ratkaisu parantaa tavaratalotoimitusten tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä.", sanoo Anttila Oy:n logistiikkapäällikkö Pasi Lähdemäki.

"Solteq Merxin vahvuutena on joustavuus. Merxin modulaarinen rakenne mahdollistaa tarvittavien palveluiden käyttöönoton asiakkaan aikataulun ja tarpeen mukaan. Yli kahdenkymmenenviiden vuoden kokemuksemme kaupan yritysten tietojärjestelmistä luo edellytykset hyvälle ja tuloksekkaalle yhteistyölle Anttilan kanssa", sanoo Solteqin Kaupan liiketoimintayksikön johtaja Ilmari Vallo.

Solteq Merx on Solteqin kehittämä kotimainen myynnin ja materiaalihallinnon integroitu tietojärjestelmä kaupan toimialalle. Se toimii tehokkaana työkaluna myynnin, logistiikan ja taloushallinnon suunnittelussa, ohjauksessa ja seurannassa. Järjestelmään on integroitu myös muun muassa sähköiseen kaupankäyntiin, asiakassuhdemarkkinointiin ja toimitusketjun seurantaan tarkoitetut komponentit.

SOLTEQ OYJ

Lisätietoja:

Solteq Oyj

Ilmari Vallo, Kaupan liiketoimintayksikön johtaja
Puh. 040 8444 508
sähköposti: ilmari.vallo@solteq.com

Solteq Oyj on kaupan ja teollisuuden strateginen kumppani, jonka ydinosaamista ovat liiketoimintakriittiset IT-ratkaisut. Solteq yhdistää omia ja maailman johtavien ohjelmistoyritysten tuotteita yksilöllisiksi ratkaisuiksi asiakkaiden liiketoiminnan kehitykseen ja toiminnan ohjaukseen. Ratkaisujen avulla jalostettu tieto auttaa yhtiön asiakkaita ohjaamaan liiketoimintaansa entistä tehokkaammin ja parantamaan kannattavuuttaan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2007 oli 27,9 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 270 henkilöä. Lisätietoja osoitteesta www.solteq.com.

Anttila on Suomen johtava käyttötavaroiden vähittäiskauppa. Anttila palvelee asiakkaitaan kahdella tavaratalokonseptilla, Anttila-tavarataloilla ja Kodin Ykkönen -sisustustavarataloilla, sekä etäkauppaa tekevillä NetAnttila- ja Kodin1.com-konsepteilla. NetAnttila tarjoaa verkko- ja kuvastokaupan tuotteita ja palveluita Suomen lisäksi myös Virossa ja Latviassa. Suomessa oli vuoden 2007 lopussa 28 Anttila-tavarataloa, kahdeksan Kodin Ykkönen -sisustustavarataloa sekä NetAnttila- ja Kodin1.com-verkkokaupat.