VIKTIGA KUNDER BESTÄLLER ALLT MER:


(NGM:MSAB B)

År 2009 har börjat starkt och våra nya paketeringar tillsammans med fokusering ger snabbt resultat.

Micro Systemation har under veckan erhållit ett antal strategiskt viktiga ordrar från en kund i England. Sammanlagt ordervärde uppgår till 1,6 MSEK.

England var under 2008 Micro Systemations enskilt viktigaste geografiska marknad sett till försäljningsvolym och bolaget har sedan januari ett dotterbolag i landet för att långsiktigt stärka relationerna med kunderna.

- Beställarens identitet är inte offentlig, men vi ser detta som prestigeordrar som sporrar oss att fortsätta vårt intensiva arbete med att stärka våra kundrelationer ytterligare på fler geografiska marknader, säger Joel Bollö, VD på Micro Systemation.

För mer information kontakta: joel.bollo@msab.com eller henrik.tjernberg@msab.com

.XRY lanserades av Micro Systemation 2003. Den egenutvecklade produkten .XRY gör det möjligt att snabbt avläsa information i mobiltelefoner. På några minuter kan innehållet i en mobiltelefon läsas av och kopieras. För brottsutredande myndigheter är .XRY ett effektivt hjälpmedel för bevissäkring. Produkten är framtagen i samarbete med svenska polismyndigheter. Den 2008 lanserades XACT som kompletterar .XRY genom att göra det möjligt att fysiskt göra en komplett kopia av en mobiltelefons minne för att sedan genomföra tolkning och analys av innehållet.

Micro Systemation är marknadsledande leverantör av system för bevissäkring ur mobila enheter. Bolaget har ett välkänt renommé i de egenutvecklade produktserierna SoftGSM NG™ och SoftNET. Produkterna används idag av ett stort antal företag i hela världen.

Sedan den 1 december 1999 noteras B-aktien i Micro Systemation på NGM Equity`s aktielista.


Attachments

Pressmeddelande_2009-03-13.pdf