Drifts- og vedligeholdelseskontrakt i Egypten til FLSmidth


Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet nr. 12-2010, 5. maj 2010

FLSmidth har indgået en kontrakt med det egyptisk-ejede Wadi El Nile Cement Company på drift og vedligeholdelse af selskabets cementfabrik med en kapacitet på 5.000 tons i døgnet, der er under opførelse ca. 120 km syd for den egyptiske hovedstad Cairo.

 

Cementfabrikken er projekteret og leveret af FLSmidth (jf. selskabsmeddelelse nr. 18-2008).

 

Wadi El Nile Cement Company valgte at samarbejde med FLSmidth på grund af dets præstation og avancerede tilgang til vedligeholdelse, hvor der bruges originale reservedele, samt for dets erfaring med uddannelse af lokal arbejdskraft.

 

Drifts- og vedligeholdelseskontrakten dækker en femårig periode. Parterne er enige om ikke at oplyse værdien af kontrakten.

 

"Egypten er et velkendt marked for FLSmidth, da vi har leveret flere cementfabrikker til landet, som foretager store investeringer i udviklingen af dets infrastruktur. FLSmidth vedligeholder og driver allerede en cementfabrik i Egypten og opnåelsen af denne anden drifts- og vedligeholdelseskontrakt i landet viser klart den værdi, der ligger i, at vi kan imødekomme kundernes behov for én totalleverandør," udtaler adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

 

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening indtil 2016.

 

                -------------------------------------

 

 

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til koncerndirektør Bjarne Moltke Hansen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.

 

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

 

 

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version