7N indtager Silicon Valley


Pressemeddelelse 

 

Danmarks største privatejede it-konsulenthus 7N åbner nyt selskab tæt på Silicon Valley i USA. Konceptet bliver det samme som i Danmark, hvor man ved at udvælge og tilknytte markedets absolut dygtigste it-eksperter kan levere konsulentopgaver til nogle af verdens største virksomheder. Lisa Dowd er ansat som Country Manager for det nye selskab.

Holte, den 9. februar 2011 – Finanskrisen har ændret på meget, men verdens absolutte it-hovedstad er stadig Silicon Valley ved San Francisco i USA. Her er hovedsæderne for verdens største it-virksomheder placeret, og fra 1. februar vil de store it-virksomheder og deres kunder kunne hente assistance, både i det nye 7N-selskab, fra de mere end 500 europæiske 7N-konsulenter og fra 7N’s indiske sourcing-center.

”7N har en klar global vækststrategi, og USA er en vigtig del i denne strategi. Det amerikanske marked som helhed og Silicon Valley i særdeleshed er som skabt til 7N’s forretningskoncept, hvor vi finder og tilknytter de dygtigste it-konsulenter i verden og tilbyder dem til de store it-projekter. Selvstændighedskulturen og iværksætterånden kombineret med verdens største it-projekter gør, at der er enorme muligheder for 7N i Silicon Valley,” siger CEO Lars Wørzner, 7N.

7N har i forvejen en lang række projekter, der involverer amerikanske virksomheder, men har ikke tidligere haft et egentligt amerikansk selskab eller kontor. Til at lede den amerikanske afdeling har 7N ansat Lisa Dowd, der i næsten 20 år har arbejdet med rekruttering og topledelse i den amerikanske it-sektor. Hun glæder sig til at overføre den europæiske forretningsmodel til USA.

”7N er en succes på verdensplan, så min opgave er at være tro mod formlen og de stærke værdier, der har gjort 7N til en succes. 7N har haft konstant vækst – selv i perioder hvor andre har skåret ned, det siger noget om kvaliteten. Jeg skal først og fremmest opdyrke og tilknytte de dygtigste talenter og de mest erfarne konsulenter til 7N,” siger Country Manager Lisa Dowd, 7N.

7N har i forvejen afdelinger i seks lande udover Danmark og leverer specialiseret it-ekspertise, særligt til den internationale finans- og produktionssektor. 7N’s forretningskoncept er at formidle branchens dygtigste konsulenter til de største virksomheder for at understøtte deres udvikling og drift af forretningskritiske it-systemer og komplekse it-projekter.

”Der er i USA og Silicon Valley en massiv efterspørgsel på viden og erfaring – den vil vi nu kunne levere oven i købet på en forretningsplatform, der passer fantastisk til det amerikanske marked. Jeg kommer selv med markedskendskabet og de gode relationer, 7N kommer med konceptet og sit gode omdømme. Der er al mulig grund til at glæde sig,” siger Country Manager Lisa Dowd, 7N.

Det langsigtede mål er, at 7N skal ekspandere til resten af USA og nå en omsætning i USA på 120 millioner kroner over de næste fem år.
 

 

 

Yderligere information

CEO, Lars Wørzner 7N
Telefon:           29 99 27 77

E-mail:             lw@7N.com

 

Om 7N A/S

7N A/S er et dansk, privatejet konsulenthus med mere end 20 års erfaring på markedet for kompleks

systemudvikling. Virksomhedens ca. 500 højt specialiserede it-konsulenter leverer konsulentydelser

til it-udviklingsafdelingerne i nogle af de største virksomheder i Danmark og i udlandet. Det sker med fokus på at understøtte kompetencerne og ressourcerne i kundernes egne it- og udviklingsafdelinger –typisk de afdelinger, som har ansvaret for virksomhedernes forretningskritiske systemer og drift. 7N har egne udviklingsafdelinger i Polen og Indien, hvor kunderne også har mulighed for at etablere sig inden for rammerne af det, som 7N kalder for ’Nomadeudvikling’.

 

Indtil videre har 7N egne selskaber i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Polen, UK, og Indien og selskabet satser på at kunne rulle sit succesrige forretningskoncept ud i flere lande i de kommende år. Læs mere på www.7N.dk.