Stora Enso tarjoaa metsänomistajille uuden asiakasohjelman


Helsinki, Suomi, 2011-02-15 10:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Stora Enso otti vuoden alussa käyttöön uuden metsänomistajille suunnatun asiakasohjelman. Tähtiasiakasohjelma kääntää uuden lehden puukaupassa ja on merkittävä askel kohti kanta-asiakkuutta Stora Enson metsänomistajapalveluissa. Ohjelma soveltuu kaikille metsänomistajille ja sisältää eri asiakkuustasoja metsänomistajan aktiivisuudesta riippuen. Säännöllisesti puuta myyvät metsänomistajat saavat parhaat edut ja hyötyvät siten eniten Stora Enson tarjoamista palveluista.

”Metsänomistajien tarpeet ja myyntikäyttäytyminen muuttuvat ja me vastaamme muutokseen kehittämällä heille jatkuvasti uusia palveluja ja etuja. Olemme aktiivisesti yhteydessä metsänomistajiin ympäri vuoden ja luomme omalla toiminnallamme tasaisuutta puukauppaan. Ostamme leimikoita myös kuluvan talven korjuuseen, sillä hyvien korjuukelien ansiosta olemme pystyneet purkamaan talvivarantoamme”, Stora Enson metsäpäällikkö Jorma Länsitalo sanoo. Puulla on nyt Suomessa hyvä kysyntä ja Stora Enso ostaa kaikkia puutavaralajeja kaikilla kauppamuodoilla. Ostossa etusijalla ovat kuituvaltaiset leimikot ja sulan maan korjuuseen soveltuvat päätehakkuu- ja harvennusleimikot.

Stora Enso tarjoaa metsänomistajille puukaupan lisäksi myös metsänhoito- ja neuvontapalveluja sekä Tähtitilin sijoitusvaihtoehtona puukaupparahoille. Kattavat palvelut auttavat niin verotusasioissa kuin metsänhoitotöiden toteutuksessakin. Aktiiviset puunmyyjät ja muiden palvelujen käyttäjät hyötyvät Tähtiasiakkuudesta eniten. He saavat puukaupan yhteydessä lisäetuja, joita ovat esimerkiksi puukaupan bonus, hinnantarkistus, kampanjatarjoukset sekä alennukset metsäpalvelutöistä. Palveluiden ja kanta-asiakkuuden kehittäminen yhdessä metsänomistajien kanssa saa jatkossakin merkittävästi painoarvoa Stora Enson puunhankinnan kehittämisessä.

Lisätietoja:
Jorma Länsitalo, metsäpäällikkö, Stora Enso Metsä, p. 02046 23008
Esa Ojala, ostojohtaja, Stora Enso Metsä, p. 02046 23006
Mikko Utunen, markkinointipäällikkö, Stora Enso Metsä, p. 02046 23017
Susanna Rissanen, viestintäpäällikkö, Stora Enso Metsä, p. 02046 24984

www.storaensometsa.fi

Stora Enso on maailmanlaajuinen paperi-, pakkaus- ja puutuotealalla toimiva yhtiö, jonka päätuotteet ovat sanomalehti- ja kirjapaperi, aikakauslehti- ja hienopaperi, kuluttajapakkauskartonki, teollisuuspakkaukset sekä puutuotteet. Stora Enso on toimialansa vastuullisin yhtiö, joka tarjoaa asiakkaille uusiutuviin raaka-aineisiin perustuvia ratkaisuja. Tuotteet tarjoavat ilmastoystävällisen sekä hiilijalanjäljeltään pienemmän vaihtoehdon monille kilpaileville tuotteille, jotka on valmistettu uusiutumattomista materiaaleista. Stora Enso on listattu Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksiin ja FTSE4Good-indeksiin. Stora Enson palveluksessa on maailmanlaajuisesti noin 26 000 ihmistä, ja sen liikevaihto vuonna 2010 oli 10,3 miljardia euroa. Stora Enson osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä (STEAV, STERV) ja Tukholmassa (STE A, STE R). Lisäksi Stora Enson ADR-todistuksilla (SEOAY) käydään Yhdysvalloissa kauppaa OTC-listalla International OTCQX:ssa.

Stora Enso Metsä toimittaa puuraaka-aineen yhtiön suomalaisille sellu- ja paperitehtaille sekä sahoille. Tavoitteena on taata häiriöttömät puutoimitukset tehtaille ympäristötietoisesti kestäviä menetelmiä käyttäen. Stora Enso Metsän palveluksessa on noin 650 henkilöä ja alihankkijoina noin 400 kone- ja autoyrittäjää alihankkijoina. http://www.storaensometsa.fi