Tectian avaus Argentiinassa - uusi myyntipartneri on Shandd Argentina S.R.L.


HELSINKI ja WELLESLEY, USA. - 1.3.2011, 2011-03-01 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Tectia Oyj (HEL: TEC1V), reaali-aikaisten tietoturvaratkaisujen suunnannäyttäjä, ilmoitti tehneensä sopimuksen Tectia-ratkaisujen jälleenmyynnistä Argentiinassa. Uudeksi partneriksi on nimitetty Shandd Argentina S.R.L.. IT-ratkaisuja ja integrointipalveluja myyvällä Shanddilla on asiakkaina useiden alojen suurimpia, ja sekä alueellisesti että maailmanlaajuisesti merkittävimpiä, yrityksiä. Shanddin asiakkaina ovat mm. Roche S.A., Biersdorf S.A., Citibank, The Walt Disney Company ARG S.A., Procter & Gamble, Accenture, Johnson & Johnson ja General Electric.

Sopimus valtuuttaa Shanddin jälleenmyymään Tectian tietoturvaratkaisuja osana yrityksille suunnattua teknologiatarjontaa. Tectian ratkaisuilla asiakkaat pystyvät suojaamaan liikkuvaa data, hallinnoimaan yhteyksiä ja täyttämään tietoturvasäädösten vaatimukset. Shandd tarjoaa lisäarvoa yrityksille keskittymällä tietojenkäsittelytieteen sovellusten neuvonta-, konsultointi-, toimitus- ja toteutuspalveluihin.

“Uskomme, että useat asiakkaamme tulevat hyötymään merkittävällä tavalla Tectian tietoturvaratkaisuista”, sanoi Nicolás Palestini, Shandd Argentinan toimitusjohtaja. “Pidämme erityisen tärkeänä, että uudet ratkaisut ja palvelut auttavat meitä parantamaan asiakkaille tarjottavia erikoisalan palveluita. Yhteistyömme Tectian kanssa kasvattaa varmasti lisäarvoa, jota tuotamme asiakkaillemme.”

“Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Shanddin jälleenmyyjäksemme”, sanoi Matthew McKenna, Tectian kanavamyynnistä vastaava johtaja. “Shanddilla on pitkän linjan luja kokemus yritysratkaisujen toimittamisesta alueen merkittävimmille yrityksille. Olemme mielissämme, että Shandd näkee Tectian tietoturvaratkaisujen kehitysmahdollisuudet osana heidän tuote- ja palvelutarjontaansa.”

Tectia Oyj
Tectia Oyj (aiemmin SSH Communications Security Oyj) on reaaliaikaisten tietoturvaohjelmistojen markkinoiden suunnannäyttäjä moderneille verkottuneille organisaatioille. Me luomme luottamuksen kehän (Circle of Trust) asiakkaidemme ja heidän yhteistyökumppaniensa välille turvaamalla, automatisoimalla, hallinnoimalla ja jakamalla luottamuksellista tietoa Tectia-ratkaisuillamme kiinteissä, mobiileissa ja pilvimäisissä ympäristöissä.

Turvaamme tuhansien asiakkaidemme liiketoimintaa useilla aloilla yksityisellä sekä julkisella sektorilla eri puolilla maailmaa. Toimimme Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa, ja pääkonttorimme on Helsingissä. Yrityksemme on perustettu 1995, sillä on 15 patenttia ja sen osake on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä.

Lisätietoja: www.tectia.com
Shandd Argentina S.R.L.
Shandd Argentina S.R.L. tarjoaa yritysasiakkaille laajan valikoiman integroituja IT-ratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan ja tallennuksen toteutukseen. 1998 perustetun yrityksen johdolla on yli 30 vuoden kokemus Argentiinan tietotekniikkamarkkinoilta, ja nykyisin Shandd Argentina edustaa yli 40 tietotekniikka-alan huipputoimittajan tuotteita.

www.shandd.com

         Tectia Oyj
         Matthew McKenna
         etunimi.sukunimi@tectia.com
         +358 (0)20 500 7000
         
         Shandd Argentina S.R.L.
         Nicolás Palestini
         etunimi.sukunimi@shandd.com
         +54 11 4717 1093