Innofactor Oyj:n osakkeiden yhdistäminen


Innofactor Oyj:n pörssitiedote 1.3.2011 klo 13.45

Innofactor Oyj:n osakkeiden yhdistäminen

 

Innofactor Oyj:n hallitus on kokouksessaan 28.2.2011 päättänyt valmistella vuoden 2011 varsinaiselle yhtiökokoukselle järjestelyä, jossa Innofactor Oyj:n osakkeiden lukumäärää vähennetään osakepääomaa alentamatta osakkeita yhdistämällä siten, että vähintään 20 ja enintään 100 Innofactor Oyj:n osaketta yhdistetään yhdeksi osakkeeksi.

Valmistelussa tutkitaan vaihtoehtoja, joissa yhdistäminen toteutetaan joko (i) tasaamalla omistajien arvo-osuustilit jaolliseksi valitulla jakosuhteella siten, että yhtiö ja/tai suurimmat osakkeenomistajat antavat vastikkeetta tähän tarvittavat osakkeet, tai (ii) vaihtoehtoisesti siten, että ne osakkeet, jotka eivät mene tasan myydään markkinahintaan pörssissä ja tulot tuloutetaan osakkaille.

Esitystä valmistellaan siltä pohjalta, että yhtiökokous valtuuttaisi hallituksen (i) tekemään päätöksen jakosuhteesta, (ii) yhdistämisen täsmäytys- ja toteuttamispäivästä, (iii) aiemmin annetun valtuutuksen puitteissa hankkimaan ja mitätöimään yhtiön omia osakkeita siten, että osakkeiden kokonaismäärä on jaollinen jakosuhteella, (iv) päättämään toimintatavasta hallintarekisteriin merkittyjen osakkeiden osalta sekä (v) muista yhdistämiseen liittyvistä toimenpiteistä. Hallituksen valtuutuksen esitetään olevan voimassa 30.6.2011 asti.

Järjestelyn tavoitteena on parantaa Innofactor Oyj:n osakkeen hinnanmuodostuksen luotettavuutta.

Järjestelyn toteutuminen edellyttää varsinaisen yhtiökokouksen hyväksyvän esityksen. Innofactor Oyj:n omistajat, jotka edustavat yli 50 % osakkeista ja äänistä ovat ilmoittaneet kannattavansa järjestelyä.

Järjestely ei toteutuessaan edellytä osakkeenomistajilta toimenpiteitä.

 

Espoossa 1.3.2011

INNOFACTOR OYJ

Hallitus

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Sami Ensio, Innofactor Oyj
puh. +358 (0) 50 584 2029
sami.ensio@innofactor.com
 

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi