Izmaiņas valdes sastāvā

AS Grobiņa vadība ziņo, ka sakarā ar AS Grobiņa valdes priekšsēdētāja vietnieka Andra Vītoliņa pilnvaru termiņa izbeigšanos 04.02.2011., AS Grobiņa valde līdz 01.03.2011. turpināja darbu 2 valdes locekļu – Guntas Isajevas un Dainas Kalniņas - sastāvā , jo AS Grobiņa padome 2011.gada 15.februāra sēdē nespēja pieņemt lēmumu par trešā valdes locekļa ievēlēšanu.

AS Grobiņa vadība ziņo, 2011.gada 28.februārī AS Grobiņa padomes priekšsēdētāja Argita Jaunsleine saņēma valdes priekšsēdētājas Dainas Kalniņas iesniegumu par atkāpšanos no valdes priekšsēdētājas amata. AS Grobiņa vadība ziņo, ka 2011.gada 03.martā AS Grobiņa valde saņēma padomes priekšsēdētājas Argitas Jaunsleines paziņojumu par izmaiņām Valdē.

2011.gada 1.martā plkst.12.00. bija sasaukta AS Grobiņa padomes ārkārtas sēde, kurā par valdes locekli vienbalsīgi tika ievēlēts Andris Vītoliņš. AS Grobiņa padome 2011.gada 1.marta sēdē atkal nespēja pieņemt lēmumu par trešā valdes locekļa ievēlēšanu.Līdz ar to AS Grobiņa vadība ziņo, ka kopš 01.03.2011. AS „ Grobiņa” valdes sastāvā ir 2 valdes locekļi – Gunta Isajeva un Andris Vītoliņš.

AS Grobiņa valdes locekle
Gunta Isajeva