Property Bonds VIII (Sverige II) A/S, CVR-nr. 29 21 33 64 (“Selskabet”) - Afnotering af obligationer


Selskabsmeddelelse nr. 77 – Afnotering af obligationer

I forlængelse af beslutning på obligationsejermødet d. 18. februar 2011 skal det oplyses, at NASDAQ OMX Copenhagen har meddelt Selskabet tilsagn om sletning af obligationerne fra børsens systemer med virkning fra fredag d. 25. marts 2011. Sidste handelsdag vil være torsdag d. 24. marts 2011.

Afnoteringen skal ses i lyset af, at Selskabet efter beslutningen om at afhænde ejendomsporteføljen ikke finder, at en fortsat notering på NASDAQ OMX, med dertilhørende omkostninger og derved reduceret likvidationsprovenu til investorerne, kan retfærdiggøres.

Efter afnoteringen vil informationer til investorerne blive offentliggjort på Selskabets hjemmeside.

Endvidere opfordrer Selskabet investorer til at oplyse deres mailadresse, således at Selskabet kan tilstille informationer til dem direkte. Informationer kan sendes til Selskabets administrator på reception@breinholt-consulting.dk.

Informationer til investorer vil bl.a. være regnskabsoplysninger, information om afviklingen af Selskabets aktiviteter, herunder hvilket provenu der modtages fra salget, samt øvrige informationer, der har væsentlig betydning for en prisfastsættelse af obligationerne.

Det kan endvidere oplyses, at Obligationerne fortsat vil være registreret i VP, og at alle udbetalinger til investorerne vil ske til de i VP registrerede konti.  

 

Property Bonds VIII (Sverige II) A/S

 

 

 

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til adm. direktør Ole Vagner telefon +45 40254113.

Yderligere information om Property Bonds VIII A/S kan findes på selskabets hjemmeside, www.propertybondsVIII.dk.