Pieņemts lēmums par AS „Goldinvest Asset Management” akciju iekļaušanu Baltijas Alternatīvajā tirgū First North

NASDAQ OMX Riga valde 2011. gada 9. martā ir pieņēmusi lēmumu, ar 2011. gada 22. martu NASDAQ OMX Riga, AS organizētajā Baltijas Alternatīvajā tirgū First North iekļaut AS „GOLDINVEST ASSET MANAGEMENT” (juridiskā adrese – Brīvības gatve 214 (2.stāvs), Rīga, LV-1039, Latvija, reģistrēta LR Uzņēmumu reģistrā 1997. gada 3. aprīlī, ierakstīta LR Komercreģistrā 2004. gada 9. martā ar vienoto reģistrācijas Nr.: 40003335793) 855 000 uzrādītāja akcijas, kas dod tiesības uz dividenžu saņemšanu, likvidācijas kvotas saņemšanu un balsstiesības akcionāru sapulcē, un uzsākt to tirdzniecību Biržas Tirdzniecības sistēmā.

Emitenta saīsinātais nosaukums GAM
Biržas tirdzniecības kods GAM1R
Vērtspapīra ISIN kods LV0000101327
Vērtspapīru skaits 855 000
Nominālvērtība LVL 1
Lote 1
INET uzdevumu grāmatas tehniskais ID 81012
GICS klasifikators N/A
Iekļaušana indeksā N/A

Pielikumā AS „GOLDINVEST ASSET MANAGEMENT” Akciju reģistrācijas dokuments, vērtspapīru apraksts un kopsavilkums, kas 2011. gada 4. aprīlī tika reģistrēti Finanšu un kapitāla tirgus komisijā.

NASDAQ OMX Riga
         Vērtspapīru tirdzniecības un
         emitentu pakalpojumu departaments

Attachments