Ordinær generalforsamling i Sydbank A/S


Aabenraa, Danmark, 2011-03-10 17:50 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Nasdaq OMX København

London Stock Exchange

Bourse de Luxembourg

Øvrige interessenter

Selskabsmeddelelse nr. 06/11

 

På Sydbanks ordinære generalforsamling d.d. på Folkehjem i Aabenraa blev beretning, årsrapport og indstilling om overskudsanvendelse godkendt. Dette indebærer bl.a. udbetaling af udbytte på 1 kr. pr. aktie med pålydende 10 kr.

I sin beretning til generalforsamlingen karakteriserede bestyrelsens formand, fhv. amtsborgmester Kresten Philipsen, det i 2010 realiserede resultat på 558 mio. kr. før skat som acceptabelt og udtrykte tilfredshed med, at det i kriseårene 2008-2010 er lykkedes at konsolidere banken med 1,7 mia. kr. via de opnåede driftsoverskud.

På generalforsamlingen var der nyvalg af 7 og genvalg af 11 medlemmer til repræsentantskabet, som herefter har 63 medlemmer.

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab blev genvalgt som revisor. 

Generalforsamlingen godkendte bestyrelsens indstilling om bankens lønpolitik for bestyrelsen, direktionen og øvrige ansatte, hvis aktiviteter har væsentlig indflydelse på bankens risikoprofil.

Generalforsamlingen besluttede endvidere, at man ikke for nærværende ønsker at tilkendegive, om Sydbank vil benytte afviklingsordningen i lov om finansiel stabilitet, såfremt banken måtte blive nødlidende.

 

Vedtægtsændringer

Generalforsamlingen godkendte de af bestyrelsen foreslåede vedtægtsændringer vedrørende § 8, stk. 2 bemyndigelse til bestyrelsen til at erhverve egne aktier og § 9, stk. 2 aktionærers mulighed for at brevstemme.

Generalforsamlingen fornyede bemyndigelsen til bestyrelsen til at erhverve egne aktier.

 

Venlig hilsen

Niels Møllegaard

vicedirektør 

 

 


Attachments

FM 06.pdf