Seamless rullar ut ny tjänst för MTN i Afghanistan - Låter utlandsboende afghaner förse anhöriga med samtalsminuter


Stockholm, 2011-03-15 09:57 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Seamless – listat på First North - rullar nu ut en ny mobiltjänst för MTN Afghanistan som låter personer från olika delar av världen skicka samtalsminuter till sina vänner och släktingars konton. Tjänsten kommer att erbjudas över Seamless plattform ERS 360°, som MTN Afghanistan använder sedan tre års tid för att erbjuda påfyllnadstjänster för kontantkort. MTN kommer att bli den första operatören i Afghanistan att erbjuda denna typ av tjänst.

– I de fattigare delarna av världen är samtalsminuter hårdvaluta. Därför kan vår lösning få stor betydelse för många afghaner, säger Rohit Bhatia, VD för Seamless.

Tjänsten levereras av MTN Afghanistan i samarbete med Seamless och Ezetop. En MTN-abonnent som vill betala samtalsminuter besöker en webbsida, registrerar sig, anger telefonnummer och kontokortsuppgifter varpå kontot genast fylls på med samtalsminuter.

Om Seamless

Seamless är specialiserat på lösningar för betalsystem för mobiltelefoner såsom överföring av pengar mellan mobiler(Mobile Money) och kontantkortsladdning. Seamless har system för elektroniskkontantkortsladdning och M-handel hos mer än 40 operatörer i 22 länder på tre kontinenter. Seamless startades 2001 och handlas på Nasdaq OMX First North. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och kontor i Mumbai, Indien. 

         För ytterligare information, vänligen kontakta:
         Deepali Velayuthan
         Affärsområdeschef-Marknadsföring
         Mobil: +91 9619060733
         E-post: deepali.velayuthan@seamless.se


Attachments

MTN Afghanistan_Ny tjanst.pdf