Afvikling af aktiviteter i Storbritannien og Tyskland


Jf. selskabsmeddelelse nr. 18/2010 af 13. december 2010 besluttede DLH i forbindelse med sin "Go to Market" strategi at afvikle koncernens hårdttræsaktiviteter i Storbritannien og Tyskland.

I forlængelse heraf har DLH indgået aftale med James Latham Plc., som er DLH’s største kunde på det britiske marked, om, at James Latham Plc. dags dato overtager DLH UK Ltd. i Storbritannien. Transaktionen vil frigøre omkring DKK 35 mio. i likviditet og sammen med de gennemførte reduktioner af varelagrene og debitorerne i DLH’s tyske aktiviteter frigør DLH dermed som ventet knap DKK 70 mio. i arbejdskapital.

De planlagte organisationsændringer i Storbritannien og Tyskland er således gennemført, og disse markeder betjenes fremover af DLH’s Trading organisation. Afviklingen er forløbet som forventet og forbedrer DLH’s cash flow, men ændrer ikke på selskabets hidtil offentliggjorte forventninger til omsætning og resultat for 2011, idet afviklingen var forudsat heri. 

 

         Eventuelle henvendelser vedrørende denne meddelelse kan ske til administrerende direktør Kent Arentoft på telefon nr. 43 50 01 01.


Attachments

10 Afvikling af aktiviteter i Storbritannien og Tyskland.pdf