Ændringer i TDC's direktion


TDC A/S offentliggør i dag, at bestyrelsen har besluttet at udnævne Pernille Erenbjerg som ny finansdirektør pr. 1. maj 2011 og Anders Jensen som ny direktør for TDC's Privat-division pr. 1. april 2011. Begge indtræder i selskabets direktion.

 

Endvidere tiltræder Inger Ørum Kirk som ny HR- og Kommunikationsdirektør fra 4. april 2011 med reference til administrerende direktør Henrik Poulsen og som medlem af koncernledelsen.

 

Pernille Erenbjerg er 43 år og har siden 2003 være ansat i TDC i en række forskellige økonomiske funktioner, og siden 2008 som direktør for Koncernøkonomi. Pernille Erenbjerg er cand. merc. aud og statsautoriseret revisor og var forinden sin ansættelse hos TDC partner i Deloitte. Hun har tidligere været ansat som statsautoriseret revisor hos Arthur Andersen.

 

Pernille Erenbjerg afløser selskabets nuværende finansdirektør Jesper Ovesen, der efter eget ønske fratræder sin stilling pr. 1. maj 2011.

 

Anders Jensen er 41 år. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for Telenor i Ungarn. Anders Jensen har de seneste godt ti år varetaget ledende stillinger i Telenor-koncernen og i Vodafone i Sverige. Anders Jensens relevante uddannelse omfatter Telenor Group's executive development program og management-uddannelser i Vodafone.

 

Samtidig hermed fratræder Jesper Theill Eriksen som direktør for Privat-divisionen og som direktionsmedlem.

 

Inger Ørum Kirk er 45 år. Hun kommer fra DR, hvor hun har været HR direktør. Inger Ørum Kirk er cand. jur., og har været ansat i DR i samlet 12 år, herunder som underdirektør i DR Programproduktion og siden 1. januar 2010 som HR-direktør.

 

 

TDC afholder telefonkonference den 21. marts kl. 15.30 CET for at præsentere de ovennævnte ændringer i flere detaljer.

 

Under konferencen vil Administrerende direktør Henrik Poulsen, redegøre for ændringerne og besvare spørgsmål fra institutionelle investorer og analytikere.

 

Investor- og analytikerkaldet afholdes på engelsk.

 

Investorer og analytikere kan tilmelde sig til telefonkonferencen via følgende link:


Konference kald

 

Tilmelding til telefonkonferencen muliggør en bedre og mere effektiv service. Når tilmeldingen er gennemført, vil du modtage en online og en e-mail bekræftelse. Bekræftelsen vil indeholde detaljerne til telefonkonferencen såsom opkaldsnummeret, et adgangsnavn og PIN-kode, der garanterer sikker deltagelse i telefonkonferencen.

         TDC A/S
         Teglholmsgade 3
         0900 København C
         tdc.dk


Attachments

Release 11-2011 changes - DK.pdf