Indkaldelse til generalforsamling


Bestyrelsen for German High Street Properties A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes fredag den 15. april 2011 kl. 10.00 på selskabets kontoradresse, Sundkrogsgade 21, 2. sal, 2100 København Ø.

Dagsorden

a. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

b. Fremlæggelse af revideret årsrapport til godkendelse og meddelelse af decharge for bestyrelse og direktion

c. Beslutning om anvendelse af overskud efter forslag fra bestyrelsen

d. Valg af bestyrelse

Der indstilles til genvalg af Michael Hansen og Kim Lautrup.

Advokat Torben Schøn har meddelt, at han ønsker at træde tilbage fra bestyrelsen. Bestyrelsen indstiller, at Jørgen Vesta indvælges i bestyrelsen:

Jørgen Vesta er født i 1956 og uddannet hos rederiet A.P. Møller og er civiløkonom, HH, HD (U). Jørgen Vesta stiftede i 1983 Vesta Holding ApS og har været CEO siden da. Firmaet beskæftiger sig med virksomhedsrådgivning, etablering, udvikling, køb og salg af virksomheder. Jørgen Vesta har siden 1988 været medlem af Europa Kommissionens Team Europe samt diverse netværksgrupper inden for samme. Jørgen Vesta er endvidere CEO for Vesta Management A/S, der siden 2003 har været bygherre for over 100 huse på Vestsjælland.

Med hensyn til de eksisterende bestyrelsesmedlemmers ledelseserhverv i andre erhvervsdrivende virksomheder henvises til årsrapporten.       

e. Valg af revisor

Bestyrelsen foreslår genvalg af PricewaterhouseCoopers, Esbjerg.             

f. Eventuelle forslag fra aktionærer og bestyrelse

(i). Forslag til vederlag for bestyrelsen for regnskabsåret 2011 til godkendelse.

g. Eventuelt

Til vedtagelse af forslag under pkt. a-f(i) kræves simpel stemmeflerhed blandt de på generalforsamlingen fremmødte stemmeberettigede aktionærer.

Dagsorden, de fuldstændige forslag fra bestyrelsen og eventuelle forslag fra aktionærerne samt selskabets årsrapport med revisionspåtegninger, og underskrevet af selskabets direktion og bestyrelse vil ligge til gennemsyn på selskabets kontor og vil være tilgængelige på selskabets hjemmeside, www.germanhighstreet.dk,  senest 3 uger før generalforsamlingen.

Enhver aktionær, eller fuldmægtig for en aktionær er berettiget til at møde og stemme på generalforsamlingen, når vedkommende aktionærs aktiebeholdning på registreringsdatoen den 8. april 2011 er noteret på navn i ejerbogen (aktiebogen) eller vedkommende aktionær har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse, og såfremt vedkommende aktionær senest den 11. april 2011 mod behørig legitimation har fremsat begæring om udlevering af adgangskort på selskabets kontor. Bestilling af adgangskort eller afgivelse af fuldmagt kan ske ved at udfylde og indsende blanket som er sendt med post til hver aktionær. Det bemærkes, at adgangskortet er personligt, og at der kan kræves forevist billedlegitimation ved fremmøde. Bestilling af adgangskort kan tillige ske på aktionærportalen under Investor Relations på www.germanhighstreet.dk, hvor også fuldmagt til bestyrelsen eller andre kan afgives. Adgang til aktionærportalen sker ved brug af VP-kontonummer og internetkode som anført øverst på blanket som er sendt med post til hver aktionær.

Stemmeret kan også udøves ved at brevstemme, som tillige kan afgives ved brug af blanket sendt med post til hver aktionær. Brevstemme skal være selskabet i hænde senest den 14. april 2011.

Aktionærerne kan forud for generalforsamlingen skriftligt stille spørgsmål til selskabets ledelse om forhold af betydning for bedømmelsen af den seneste reviderede årsrapport, selskabets stilling eller om de øvrige forhold, hvorom der skal træffes beslutning på generalforsamlingen, samt om selskabets forhold til koncernens selskaber. Spørgsmål skal sendes pr. brev til German High Street Properties A/S på adressen nedenfor, mrk. ”Ordinær generalforsamling 2011”, eller pr. e-mail til: [info@germanhighstreet.dk], og skal indeholde tydelig identifikation af aktionæren.

Om selskabets aktieforhold kan oplyses, at selskabets aktiekapital udgør DKK 36.500.830, der er fordelt på 365.008 A-aktier á DKK 10 og 3.285.075 B-aktier á DKK 10 i forholdet 1:9 således at 10% af aktiekapitalen svarende til DKK 3.650.080 udgøres af A-aktier og 90% af aktiekapitalen svarende til DKK 32.850.750 udgøres af B-aktier.

Hver A-aktie på nominelt DKK 10 giver ret til 10 stemmer. Hver B-aktie på nominelt DKK 10 giver ret til 1 stemme. Hver A-aktie har dog kun ret til 1 stemme, når generalforsamlingen træffer afgørelse i henhold til vedtægternes pkt. 13.5.

Spørgsmål vedrørende udbytte og udøvelse af aktionærernes finansielle rettigheder kan rettes til Eik Bank A/S.

På bestyrelsens vegne

 

Michael Hansen

Bestyrelsesformand


Attachments

GHSP Meddelelse nr 76.pdf