Indkaldelse til ordinær generalforsamling i DK Trends Invest A/S


Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i DK Trends Invest A/S (CVR-nr.: 3020 7149)

 

torsdag den 14. april 2011 klokken 16:00

 

Generalforsamlingen afholdes hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade 5, DK-2100 København Ø.

 

Dagsorden:

1. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2010.

2. Forelæggelse af årsrapporten 2010 med ledelsesberetning og godkendelse af årsrapporten 2010.

3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport 2010.

4. Forslag

Fremsat af bestyrelsen:

a)  Forslag om bemyndigelse til bestyrelsen til at erhverve egne aktier.

b)   Forslag om bemyndigelse til bestyrelsen til uddeling af ekstraordinært udbytte

c)   Forslag om bemyndigelse til bestyrelsen til at forhøje aktiekapitalen og dermed vedtægternes pkt. 2.7

d)  Forslag om ændring af selskabets navn og dermed vedtægternes pkt. 1.1

e)   Forslag om ændring af selskabets formål og dermed vedtægternes pkt. 1.3.

f)    Forslag om at lade pkt. 1.2 og 5 udgå af selskabets vedtægter

g)  Forslag om at dirigenten bemyndiges til at foretage anmeldelse til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen af det på generalforsamlingen vedtagne.

5. Valg af medlemmer til bestyrelsen.

6. Valg af revisor.

7. Eventuelt.

 

Ad pkt. 3

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales udbytte på DKK 15 pr. aktie, svarende til i alt DKK 10,2 mio. Udbyttebeløbet svarer stort set til selskabets likvide beholdning. Årets resultat foreslås således overført til foreslået udbytte. Der foreslås endvidere overført DKK 7,7 mio. fra overført resultat til foreslået udbytte. Resultatdisponeringen fremgår af årsrapportens egenkapitalopgørelsen på side 20.

 

Ad pkt. 4

a) Forslag om bemyndigelse til bestyrelsen til at erhverve egne aktier

Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen bemyndiges indtil 14. april 2016 at lade selskabet erhverve egne aktier idet selskabets beholdning af egne aktier ikke må overstige 90 % af den til enhver tid værende nominelle aktiekapital og skal erhverves til en kurs maksimalt svarende til den indre værdi af selskabets aktier.

 

b) Forslag om bemyndigelse til bestyrelsen til uddeling af ekstraordinært udbytte

Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen bemyndiges til, uden tidsmæssig begrænsning, at træffe beslutning om uddeling af ekstraordinært udbytte i overensstemmelse med selskabslovens regler.  

 

c) Forslag om bemyndigelse til bestyrelsen til at forhøje aktiekapitalen og dermed vedtægternes pkt. 2.7

Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen bemyndiges til at forhøje aktiekapitalen, således, at den gældende bemyndigelse forlænges til 14. april 2016. Vedtægternes pkt. 2.7 vil herefter være sålydende:

"Bestyrelsen er bemyndiget til i perioden frem til 14. april 2016 ad én eller flere omgange, at forhøje aktiekapitalen i selskabet med aktier indtil nominelt DKK 1.917.420.400. Aktierne i kapitalforhøjelsen skal være omsætningspapirer, udstedes til ihændehaver og ligestillet med den bestående kapital. Bestyrelsen er bemyndiget til helt eller delvist at fravige den forholdsmæssige fortegningsret for bestående aktionærer i selskabslovens § 162, stk. 1, såfremt aktietegningen sker til markedskurs."

 

d)  Forslag om ændring af selskabets navn og dermed vedtægternes pkt. 1.1

Bestyrelsen foreslår, at selskabets navn ændres til DKTI A/S. Vedtægternes pkt. 1.1 er herefter sålydende:

"Selskabets navn er DKTI A/S."

 

e)  Forslag om ændring af selskabets formål og dermed vedtægternes pkt. 1.3

Bestyrelsen foreslår at ændre selskabets formål og dermed vedtægternes pkt. 1.3 som følger:

"Selskabets formål er at udøve investerings- og  erhvervsvirksomhed efter bestyrelsens nærmere bestemmelse."

 

f)    Forslag om at lade pkt. 1.2 og 5 udgå af selskabets vedtægter

Bestyrelsen foreslår at pkt. 1.2, der er sålydende:

"Selskabets hjemstedskommune er København."

udgår, idet selskabsloven ikke stiller krav om at hjemstedkommunen angives i vedtægterne. Pkt. 1.3 bliver herefter til pkt. 1.2

Endvidere forslår bestyrelsen, at vedtægternes pkt. 5.1, der er sålydende:

"Selskabet må ikke optage lån."

udgår, således at selskabet fremover vil kunne optage lån. De efterfølgende paragrafnumre vil blive tilpasset.

 

g)  Forslag om at dirigenten bemyndiges til at foretage anmeldelse til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen af det på generalforsamlingen vedtagne

Bestyrelsen foreslår, at dirigenten bemyndiges til at foretage anmeldelse til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen af det på generalforsamlingen vedtagne samt at foretage sådanne ændringer i eller tilføjelser til det på generalforsamlingen vedtagne, som måtte blive krævet af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i forbindelse med registrering af de vedtagne ændringer.

Forslag a,b og g kan vedtages med simpelt flertal. Vedtagelse af forslag c-f er kun gyldig hvis den tiltrædes af mindst 2/3 såvel af de stemmer, som er afgivet, som af den del af selskabskapitalen, som er repræsenteret på generalforsamlingen.

*********

Generelt:

Dagsorden, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, de fuldstændige forslag og årsrapporten er tilgængelige på selskabets hjemmeside www.dkti.dk fra den 23. marts 2011. Dagsorden, årsrapport og de fuldstændige forslag vil tillige blive sendt pr. email til selskabets navnenoterede aktionærer.

På generalforsamlingen vil ledelsen besvare spørgsmål fra aktionærerne om forhold af betydning for bedømmelsen af årsrapporten, selskabets stilling og andre spørgsmål til behandling på generalforsamlingen.

Adgang til selskabets generalforsamling har alle aktionærer og medlemmer af pressen, der mindst 3 dage forud generalforsamlingen har meddelt selskabet deres deltagelse. Tilmelding kan ske ved henvendelse til selskabet enten telefonisk eller via e-mail info@dkti.dk med oplysning om VP-kontonummer.

Aktionærer, der er forhindret i at deltage på generalforsamlingen, kan give møde ved fuldmægtig eller afgive brevstemme. Afgivelse af fuldmagt eller brevstemme kan ske ved henvendelse til selskabet som beskrevet ovenfor. Selskabet stiller fuldmagtsblanket og brevstemmeblanket til rådighed for aktionærerne.

Tilmelding, afgivelse af brevstemme og afgivelse af fuldmagt kan ske til og med 11. april 2011 kl. 16:00. Benyttes fuldmagtsblanket skal denne være selskabet i hænde inden for samme frist.

Bestyrelsen anbefaler, at der meddeles fuldmagt til bestyrelsen.

 

Selskabskapitalen og stemmeret

Selskabets nominelle selskabskapital udgør kr. 7.976.100 fordelt i aktier à kr. 10 og multipla heraf.

På generalforsamlingen giver hvert aktiebeløb på kr. 10 én stemme. En aktionærs ret til at afgive stemmer på selskabets generalforsamlinger fastsættes i forhold til de aktier, som aktionæren på besidder på registreringsdatoen. Registreringsdatoen er den 6. april 2011. De aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen opgøres på baggrund af de aktier som enten er blevet noteret for i ejerbogen, eller aktier for hvilke aktionæren på dette tidspunkt har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse til selskabets ejerbogsfører.

Selskabet har udpeget Ringkjøbing Landbobank, Torvet 1, 6950 Ringkøbing, hvorigennem selskabets aktionærer kan udøve deres finansielle rettigheder.

 

Eventuelle spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til selskabets bestyrelsesformand Torben Nordquist på tlf. 26 12 09 09.

 

Med venlig hilsen

DK Trends Invest A/S

 

 

 

Torben Nordquist

Bestyrelsesformand


Attachments

DK Trends AS - GF indkaldelse.pdf