Indkaldelse til ordinær generalforsamling i SmallCap Danmark A/S


Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i SmallCap Danmark A/S (CVR nr. 39703416) torsdag d. 28. april 2011 kl. 15.30 i Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø.

I henhold til vedtægternes § 7 er dagsordenen som følger:

  1. Bestyrelsens beretning om selskabets forhold i 2010.
  2. Fremlæggelse af årsrapport samt eventuelt koncernregnskab til godkendelse.
  3. Forslag til fordeling af årets overskud eller dækning af tab.
  4. Beslutning om decharge for direktion og bestyrelse.
  5. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer.

(a)   Forslag fra bestyrelsen om at bestyrelsen bemyndiges til at lade selskabet erhverve egne aktier.(b)    Forslag fra bestyrelsen om at dirigenten bemyndiges til at foretage anmeldelse til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen af det på generalforsamlingen vedtagne.

  1. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
  2. Valg af revisorer og revisorsuppleanter.
  3. Eventuelt.

 

 Ad dagsordenen pkt. 3Bestyrelsen foreslår, at der udloddes et udbytte på DKK 3,5 pr. aktieAd dagsordenen pkt. 5 (a)Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen bemyndiges indtil 28. april 2016 at lade selskabet erhverve egne aktier idet selskabets beholdning af egne aktier ikke må overstige 25 % af den til enhver tid værende nominelle aktiekapital og skal erhverves til en kurs maksimalt svarende til den indre værdi af selskabets aktier.
Ad dagsordenen pkt. 5 (b)Bestyrelsen foreslår, at dirigenten bemyndiges til at foretage anmeldelse til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen af det på generalforsamlingen vedtagne samt at foretage sådanne ændringer i eller tilføjelser til det på generalforsamlingen vedtagne, som måtte blive krævet af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i forbindelse med registrering af de vedtagne ændringer. Forslagene på generalforsamlingen kan vedtages med simpelt flertal.  *** Aktiekapitalens størrelse er kr. 104.276.040 fordelt på 5.213.802 aktier á nominelt 20 kr. Hvert aktiebeløb på nominelt 20 kr. giver ret til én stemme. En aktionærs ret til at afgive stemmer på selskabets generalforsamling fastsættes i forhold til de aktier, som aktionæren på besidder på registreringsdatoen. Registreringsdatoen er den 20. april 2011. De aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen opgøres på baggrund af de aktier som enten er blevet noteret for i ejerbogen, eller aktier for hvilke aktionæren på dette tidspunkt har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse til selskabets ejerbogsfører.  Enhver aktionær er berettiget til at møde og stemme på generalforsamlingen, når aktionæren senest 3 dage før generalforsamlingens afholdelse har anmeldt sin deltagelse til selskabet og rettidigt har løst adgangskort (se nedenfor). En aktionær, som har erhvervet aktier ved overdragelse, er ikke berettiget til at udnytte sin stemmeret for sådanne aktier, medmindre aktionæren inden denne indkaldelse har fået aktierne noteret på navn i selskabets ejerbog eller har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse af aktierne enten til selskabet eller til et kontoførende institut, jf. vedtægternes § 9.

Adgangskort til at møde på generalforsamlingen kan rekvireres ved henvendelse til Computershare A/S, Kongevejen 418, DK-2840 Holte, fax: 45460998 med oplysning om VP-kontonummer i perioden fra 24. marts til 26. april 2011 kl. 12.00

Stemmeretten kan udøves ved fuldmægtig på betingelse af, at denne godtgør sin ret til at deltage i generalforsamlingen ved forevisning af adgangskort og ved fremlæggelse af skriftlig, dateret fuldmagt. Stemmeretten kan endvidere udøves ved at afgive brevstemme, inden generalforsamlingen afholdes. Formularer, der kan anvendes til stemmeafgivelse ved fuldmagt og ved brevstemme, udleveres ved henvendelse til Computershare A/S på ovennævnte adresse.

Selskabets pengeinstitut er Amagerbanken af 2011 A/S, Erhvervsafdelingen, Amagerbrogade 25, 2300 København S, hvorigennem aktionærer kan udøve finansielle rettigheder.

Dagsorden, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, de fuldstændige forslag og årsrapporten vil fra dags dato være tilgængelig på selskabets hjemmeside www.smallcap.dk.

 


 

På generalforsamlingen vil ledelsen besvare spørgsmål fra aktionærerne om forhold af betydning for bedømmelsen af årsrapporten, selskabets stilling og andre spørgsmål til behandling på generalforsamlingen.

 

Med venlig hilsen

SmallCap Danmark A/S

 

 

 

Bestyrelsen


Attachments

Smallcap Danmark AS - Indkaldelse til ordinr GF 2011.pdf