Northern Logistic Property hyr ut 12.000 m² till Netto


Northern Logistic Property har tecknat hyresavtal med Netto om uthyrning av 12.000 m² lager inom fastigheten Mappen 3 i Linköping. Hyresavtalet träder i kraft 2011-10-01 och sträcker sig tom 2016-12-31. Årshyran är på 6.760.000 kr.

"Det är glädjande att vi kunnat komma överens med Netto och att de valt att etablera sitt lager i vår fastighet i Linköping, som efter denna uthyrning i princip är fullt uthyrd" säger Peter Strand VD på Northern Logistic Property en kommentar.

"Förhyrningen av detta lager är del av vår strategi kring vidareutveckling av Nettobutiker i Mälardalen" säger Jan Richter VD på Netto Marknad Sverige AB i en kommentar.

 

För ytterligare information:

Peter Strand, CEO: +46 705 88 1661, email: peter.strand@nlpfastigheter.se

 

Northern Logistic Property (NLP) är ett nordiskt fastighetsbolag med renodlad inriktning på lager- och logistikfastigheter. Beståndet består idag av 20 fastigheter. Ur logistiskt hänseende mycket strategiskt belägna och med en sammanlagd uthyrningsbar yta om 704 000 kvadratmeter. NLP grundades i mars 2006 och är noterat på Oslobörsen sedan juni 2007 och är det enda börsnoterade fastighetsbolaget i Norden som är helt och hållet inriktat på att äga och förvalta logistikfastigheter. Av det totala fastighetsbeståndet finns 19 fastigheter i Sverige och 1 i Danmark. NLP erbjuder logistikanläggningar i anslutning till alla distributionstäta svenska trafikströmmar. Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö är i fokus men också regionerna Norrköping, Linköping, Örebro och Västerås. Dessutom i Köpenhamn på danska sidan i ett område med väl utvecklad infrastruktur.

 


Pressmeddelande