RAMIRENT OYJ:N HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN

RAMIRENT OYJ YHTIÖTIEDOTE 7.4.2011


 

Ramirent Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 7.4.2011. Kokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan hallituksen puheenjohtajaksi Peter Hofvenstam ja varapuheenjohtajaksi Susanna Renlund.

Kokouksessa hallitus päätti myös työvaliokunnan kokoonpanosta jonka tehtäviin, muiden muassa, on osoitettu myös tarkastusvaliokunnan tehtävät. Peter Hofvenstam, Kaj-Gustaf Bergh ja Susanna Renlund valittiin työvaliokunnan jäseniksi ja Peter Hofvenstam valittiin työvaliokunnan puheenjohtajaksi.

Hallitus arvioi tämän kokoonpanon olevan tarkoituksenmukainen huomioiden työvaliokunnan tehtävät kokonaisuutena sekä että työvaliokunta ainoastaan valmistelee asioita hallituksen päätöksentekoa varten.

 

Vantaa 7.4.2011

RAMIRENT OYJ
Magnus Rosén
toimitusjohtaja

 

LISÄTIETOJA:
Paula Koppatz, lakiasiainjohtaja, puh. 020 750 2834

 

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ramirent.com

 

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2010 konsernin liikevaihto oli 531 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.000 työntekijää 378 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.