Ekstraordinær generalforsamling - Spar Nord FormueInvest A/S


Aalborg, 2011-04-08 09:34 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Nasdaq OMX, Den Nordiske Børs

Nikolaj Plads 6

Postboks 1040

1007 København K

 

Fondsbørsmeddelelse nr. 08/2011

Aalborg, den 8. april 2011

 

Ekstraordinær generalforsamling - Spar Nord FormueInvest A/S

Med henvisning til oplysningsforpligtelserne for udstedere af børsnoterede værdipapirer fremsendes vedlagt dagsorden og forslag til den ekstraordinære generalforsamling i Spar Nord FormueInvest A/S den 02. maj 2011.

For yderligere oplysninger henvises til direktør Henrik Bærtelsen på tlf. 96 34 42 00.

 

Med venlig hilsen

Spar Nord FormueInvest A/S

 

Finn V. Nielsen                                       Henrik Bærtelsen

Formand                                                 Direktør

 

  

Ekstraordinær generalforsamling - Spar Nord FormueInvest A/S

Spar Nord FormueInvest A/S (Selskabet eller Spar Nord FormueInvest) indkalder til ekstraordinær generalforsamling den 02. maj 2011, kl. 14.00 på Skelagervej 15, 9000 Aalborg.

 

Selskabets aktiekapital udgør 247.436.000 mio. kr.

 

Ethvert aktiebeløb på 1 kr. giver én stemme, når aktionæren er noteret i Selskabets aktiebog, eller når aktionæren har anmeldt og dokumenteret sin ret.

 

Dagsorden i henhold til vedtægterne:

 

  1. Bestyrelsens forslår at selskabet træder i likvidation.
  2. Valg af likvidator.
  3. Bestyrelsen foreslår at der vælges et rådgivende likvidationsudvalg til at bistå ved afvikling af selskabets virksomhed.
  4. Valg af medlemmer i likvidationsudvalg.

 

 

Med hensyn til punkt 1 foreslår bestyrelsen likvidation af selskabet. Der er i den forbindelse indgået en betinget aftale med Spar Nord Bank A/S om frasalg af illikvide aktiver for 23,5 mio. kr. Frasalget af aktiverne sker til bogførte værdier den 28. februar 2011 i Spar Nord FormueInvest A/S og er fra Spar Nord Bank A/S betinget af, at generalforsamlingen vedtager bestyrelsens forslag om likvidation. Spar Nord Bank A/S har i samme forbindelse indvilget i, at Spar Nord FormueInvest A/S kan udtræde af samtlige samarbejdsaftaler uden kompensation for opsigelsesvarsler. Frasalget af de illikvide aktiver er en forudsætning for, at likvidation kan gennemføres hensigtsmæssig.

Punkt 1 blev vedtaget på den ordinære generalforsamling, men på den ordinære generalforsamling var den i vedtægternes punkt 8.6 forskrevne repræsentation for vedtagelse af vedtægtsændringer på to tredjedele af samtlige mulige stemmer ikke repræsenteret, hvorfor ekstraordinær generalforsamling i henhold til vedtægternes punkt 8.7 skal afholdes, hvor forslag til vedtægtsændringerne kan vedtages, såfremt to tredjedele såvel af de afgivne stemmer som af den på den ekstraordinære generalforsamling repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital stemmer herfor. På den ekstraordinære generalforsamling er der således ikke krav om, at en vis repræsentation af aktionærerne skal være til stede. 

 

Med hensyn til punkt 2 valg af likvidator foreslår bestyrelsen Advokat Laurits Toft.

 

Med hensyn til punkt 4 valg af medlemmer til likvidationsudvalg foreslår bestyrelsen Finn V. Nielsen og Jacob Møller Knudsen. 

 

Bestilling af adgangskort eller afgivelse af fuldmagt kan foretages elektronisk via www.sparnordformueinvest.dk

 

Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen mandag den 25. april 2011 kl. 23.59, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. De aktier, aktionæren besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren har løst adgangskort.

 

Sidst frist for tilmelding 28. april 2011, kl. 23.59.  

  

 

Aalborg, den 8. april 2011

Spar Nord FormueInvest A/S

Bestyrelsen

 

 

  


Attachments

FB 082011 Indk EGF SNFI.pdf