DLH gennemfører fuldtegnet aktieemission, ophæver aktieklasserne samt gennemfører kapitalnedsættelse og vedtægtsændringer besluttet den 8. marts 2011


MÅ IKKE UDGIVES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA, CANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN ELLER I EN HVILKEN SOM HELST ANDEN JURISDIKTION, HVOR DISTRIBUTION ELLER UDGIVELSE ER ULOVLIG.

 

Dalhoff Larsen & Horneman A/S ("Selskabet" eller ”DLH”) har i dag gennemført udbuddet af aktier med fortegningsret for Selskabets eksisterende aktionærer i henhold til prospekt dateret 22. marts 2011. Udbuddet blev fuldtegnet med 35.710.998 stk. nye B-aktier à nom. DKK 5.

Selskabet havde gennem tegningstilsagn og tegningsgarantier opnået sikkerhed for fuldtegning af udbuddet. Et mindre antal af de nye aktier, svarende til 0,2%, blev ikke tegnet af indehavere af tegningsretter, hvorfor de er tegnet på basis af indkomne tilsagn om tegning af resterende aktier. Der blev således ikke tegnet nye aktier i henhold til indgåede tegningsgarantier.

Provenu på DKK 277 mio.

De nye aktier blev tegnet til kurs DKK 7,75 pr. ny aktie à nom. DKK 5, og udbuddet giver således DLH et bruttoprovenu på DKK 276,8 mio., hvilket svarer til et nettoprovenu på DKK 250,8 mio. efter fradrag af skønnede omkostninger i forbindelse med udbuddet.

Af det samlede antal nye aktier er 8.755.612 stk. blevet tegnet ved konvertering af ansvarlige lån ydet til Selskabet, mens de resterende 26.955.386 stk. nye aktier er tegnet ved kontant betaling.

Administrerende direktør, Kent Arentoft, siger: ”Vi sætter stor pris på den opbakning, vi har mødt fra eksisterende og nye investorer. Modtagelsen af vores kapitaludvidelse har været meget positiv, og dermed har DLH fået styrket sin kapitalstruktur og sin finansielle fleksibilitet. Den vellykkede kapitaludvidelse lægger et stærkt fundament for den organiske vækst og værdiskabelse, vi har sat på dagsordenen, og som vi vil forfølge i de kommende år.”

Aktiekapital, stemmerettigheder, vedtægtsændringer og fondskode

Kapitalforhøjelsen vedrørende udstedelsen af de nye aktier er blevet registreret hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen dags dato samtidig med registreringen af den på Selskabets generalforsamling den 8. marts 2011 vedtagne kapitalnedsættelse ved nedsættelse af det nominelle beløb pr. aktie fra DKK 10 til DKK 5 samt ophævelse af Selskabets aktieklasser. Selskabets aktiekapital udgør således DKK 267.832.485 fordelt på 53.566.497 stk. aktier à nom. DKK 5, og alle aktier har samme rettigheder, herunder samme antal stemmer pr. aktie.

Samtidig med registreringen af kapitalforhøjelsen og kapitalnedsættelsen har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen registreret de vedtægtsændringer der blev truffet betinget beslutning om på Selskabets generalforsamling den 8. marts 2011. DLH-Fonden har herefter en vedtægtsmæssig ret til at udpege ét bestyrelsesmedlem, så længe DLH-Fonden ejer mindst 10% af Selskabets aktiekapital. Derudover følger det nu af Selskabets vedtægter, at formanden og næstformanden for Selskabets bestyrelse vælges direkte af generalforsamlingen.

De nye aktier og de hidtidige A-aktier forventes optaget til handel og officiel notering på NASDAQ OMX Copenhagen i ISIN koden for de hidtidige B-aktier (DK0060038933) den 18. april 2011, og den midlertidige ISIN kode for de nye aktier (DK0060293884) forventes at blive sammenlagt med ISIN koden for de hidtidige B-aktier den 26. april 2011.

Danske Bank A/S og Nordea Markets (division af Nordea Bank Danmark A/S) var Joint Global Coordinators i forbindelse med udbuddet.

 

Vigtig meddelelse

Oplysningerne heri er ikke et tilbud eller en opfordring til at gøre et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i Dalhoff Larsen & Horneman A/S i USA, Canada, Australien eller Japan eller i nogen anden jurisdiktion. Værdipapirerne må ikke, direkte eller indirekte, udbydes, sælges, erhverves eller udnyttes i USA, Canada, Australien eller Japan eller i nogen anden jurisdiktion, hvor dette ikke vil være tilladt i henhold til gældende lovgivning i den pågældende jurisdiktion.

         Yderligere oplysninger:
         Adm. direktør Kent Arentoft, tlf. 43 50 01 01


Attachments

21 Gennemfrelse af aktieemission.pdf