Harju Elekter koondab Eesti tütarfirmad ühtse logomärgi alla


Eesti, 2011-04-20 09:44 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- ASi Harju Elekter nõukogu ja juhatus võtsid vastu otsuse koondada kõik kontserni Eesti ettevõtted Harju Elektri kaubamärgi alla. Ühise logo kasutamine aitab tugevdada kontserni konkurentsivõimet ning loob lisakasu ja võimalusi turundustegevuses. 

Eelnevast lähtudes kinnitas tütarettevõtte ASi Eltek nõukogu ettevõtte uueks ärinimeks AS Harju Elekter Teletehnika. Harju Maakohtu registriosakond tegi vastava kande 18.aprillil k.a. 

1968. aastal loodud Harju Elekter on juhtiv elektriseadmete ja -materjalide tootja Baltimaades. Harju Elektri Gruppi kuuluvad elektriseadmete valmistajatehased Eestis, Soomes ja Leedus: AS Harju Elekter Elektrotehnika (100%), Satmatic Oy (100%) ja Rifas UAB (51%), telekommunikatsioonitoodete valmistaja AS Harju Elekter Teletehnika (100%) ja müügiesindus Harju Elekter AB (90%), samuti sidusettevõte AS Draka Keila Cables (34%). Harju Elektril on ka finantsinvesteeringud Läti elektriseadmete müügifirmas SIA Energokomplekss (14%) ja Soome börsiettevõttes PKC Group Oyj (7%).

Andres Allikmäe
Juhatuse esimees
Tel 674 7400