Patikslinti AB „Agrowill Group“ 2011 m. balandžio 26 d. šaukiamo eilinio visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimų projektai

Patikslinti 2011 m. balandžio 26 d. šaukiamo AB „Agrowill Group“ (įmonės kodas 126264360, registruota adresu: Smolensko g. 10, Vilnius) neeilinio visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimų projektai:

Susirinkimo darbotvarkė:

1. Bendrovės 2010 m. metinis pranešimas.

2. Bendrovės 2010 m. konsoliduotų metinių finansinių ataskaitų rinkinio tvirtinimas.

Sprendimo projektas:

- patvirtinti Bendrovės 2010 m. konsoliduotų metinių finansinių ataskaitų rinkinį.

3. Bendrovės 2010 m. pelno (nuostolių) paskirstymo tvirtinimas.

Sprendimo projektas:

- palikti nepaskirstytus 2010 m. rezultatus, nurodytus Bendrovės 2010 m. konsoliduotų metinių finansinių ataskaitų rinkinyje.

4. Bendrovės auditoriaus rinkimai.

Sprendimo projektas:

-išrinkti UAB „"PricewaterhouseCoopers" Bendrovės audito įmone 2011 m. finansinių ataskaitų (tame tarpe ir konsoliduotų) auditui atlikti. Įgalioti Bendrovės generalinį direktorių ar bet kurį valdybos narį sudaryti audito paslaugų sutartį, pagal kurią už paslaugas būtų mokama šalių sutarta kaina, bet ne daugiau kaip 100.000 litų be PVM už Bendrovės 2011 m. finansinių ataskaitų (tame tarpe ir konsoliduotų) auditą.

Pridedama:  Bendrovės 2010 m. konsoliduotų metinių finansinių ataskaitų rinkinys, konsoliduotas metinis pranešimas, atsakingų asmenų patvirtinimas.

Su visais dokumentais, susijusiais su susirinkimo darbotvarke, Bendrovės akcininkai gali susipažinti Bendrovės buveinėje - Smolensko g. 10, LT-03201 Vilnius, (tel. +370 5 233 53 40) ir bendrovės tinklapyje internete www.agrowill.lt.

Vladas Bagavičius

valdybos pirmininkas