Selskabsmeddelelse - Placeringsforeningen EgnsINVEST og Investeringsforenigen EgnsINVEST

Revideret tidsplan fusionen mellem EgnsINVEST og Sparinvest


Bestyrelserne i Investerings­foreningen Sparinvest, Investeringsforeningen EgnsINVEST og Placerings­foreningen EgnsINVEST har i fælleskab udarbejdet en revideret tidsplan for opgørelse og ombytning af medlemmernes andele i forbindelse med den planlagte fusion af foreningerne og deres afdelinger, jf.foreningernes fælles fusionsplaner og –redegørelser offentliggjort den 23. februar 2011 via NASDAQ OMX Copenhagen A/S og foreningernes hjemmesider. Se venligst vedhæftedetidsplan.

Den reviderede tidsplan erstatter den tidsplan for opgørelse og ombytning foreningerne offentliggjorde den 30. marts 2011.

Den reviderede tidsplan er udarbejdet i håb om at myndighedernes godkendelse af fusionerne kan fore­ligge i tide til gennemførelse af den foreslåede reviderede tidsplan.

Det bemærkes, at hvis de relevante myndigheders godkendelse af fusionerne ikke foreligger i tide i forhold til gennemførelse af den foreslåede reviderede tidsplan, vil bestyrelserne i Investerings­foreningen Sparinvest, Investeringsforeningen EgnsINVEST og Placeringsforeningen EgnsINVEST fastsætte nye datoer for opgørelse og ombytning. I så fald vil foreningerne offentliggøre en ny tidsplan via NASDAQ OMX Copenhagen A/S samt foreningernes hjemmesider.

Henvendelser vedrørende nærværende fondsbørsmeddelelse kan rettes til direktør Jacob Snedker.

Med venlig hilsen

EgnsINVEST Investeringsforvaltningsselskab A/S

Jacob Snedker

direktør

 

 


Attachments

Tidsplanombytningfusion_03052011.pdf