Aktia Henkivakuutus ja Pohjantähti neuvottelevat yhteistyön aloittamisesta


Aktia Oyj
Lehdistötiedote
5.5.2011

 

Aktia Henkivakuutus ja Pohjantähti neuvottelevat yhteistyön aloittamisesta

Aktia Henkivakuutus Oy ja Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö ovat aloittaneet neuvottelut yhteistyöstä. Mahdollisen yhteistyön myötä Pohjantähti voi tarjota asiakkailleen Aktia Henkivakuutuksen tuotteita.

 – Pohjantähti on Aktialle erittäin sopiva yhteistyökumppani ja näemme mahdollisessa yhteistyössä paljon potentiaalia. Kumppanuus Pohjantähden kanssa täydentäisi hyvin nykyistä Aktian jakeluverkkoa. Aktia Henkivakuutuksella on kokemusta yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa, sillä Aktian 72 konttorin lisäksi Aktia Henkivakuutuksen tuotteita myyvät POP-pankit ja Ahvenanmaalla Liv-Alandia, sanoo Aktia Henkivakuutuksen toimitusjohtaja Taru Narvanmaa.

Pohjantähti Keskinäisen Vakuutusyhtiön toimitusjohtaja Eero Ylä-Soininmäki puhuu pienten, henkilökohtaiseen asiakaspalveluun keskittyvien yhtiöiden puolesta.
– Aktia Henkivakuutuksen toimintatavat ovat lähellä omiamme. Aktia on meille mieluisa kumppani ja tavoitteenamme on, että voisimme vielä tämän kesän aikana aloittaa yhteistyön, Ylä-Soininmäki toteaa.

 

Aktia Oyj

  

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Taru Narvanmaa, Aktia Henkivakuutus, puh. 050 590 9398
Toimitusjohtaja Eero Ylä-Soininmäki, Pohjantähti, puh. 040 450 8500

  

Aktia Henkivakuutuksella pitkä ja vankka kokemus asiakasystävällisistä henkivakuutusratkaisuista

Aktia Henkivakuutus Oy on Aktia-konserniin kuuluva tytäryhtiö, joka tuottaa asiakasystävällisiä henkivakuutusratkaisuja  Aktialle ja muille yhteistyökumppaneilleen. Aktia Henkivakuutuksella on pitkä ja vankka kokemus henkivakuuttamisesta Suomessa.

Itsenäinen asiakkaidensa omistama Pohjantähti on toiminut suomalaisten vakuuttajana jo 115 vuoden ajan

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama suomalainen vakuutusyhtiö, joka on perustettu jo vuonna 1895. Yhtiöllä on 43 toimipistettä ympäri maan. Pohjantähti palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiä ja maatilojakin. Yhtiön pääkonttori on Hämeenlinnassa. Pohjantähden yhteistyökumppani lakisääteisissä eläkevakuutuksissa on Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.