NeuroSearch forlænger forsknings- og udviklingsalliance med Janssen


 

  • Forskningsdivisionen i NeuroSearch, NsDiscovery, forlænger perioden for alliancen med Janssen til august 2013
  • De samlede betalinger fra Janssen forbliver uændrede

NeuroSearch (NEUR) meddeler i dag, at selskabet har indgået aftale med Janssen Pharmaceutica NV om at forlænge det igangværende samarbejde til august 2013. Forlængelsen vil ikke få indvirkning på antallet af NeuroSearch-forskere, der arbejder inden for alliancen, ligesom de finansielle betingelser forbliver uændrede (samlede faste betalinger såvel som milepæls- og licensbetalinger).

NeuroSearch indledte alliancen med Janssen i august 2009. Den bygger på selskabernes samlede ekspertise inden for neurovidenskabelig lægemiddelforskning og -udvikling.

Thomas Varming, EVP og Director of NsDiscovery:
"Vores samarbejde med Janssen udvikler sig meget tilfredsstillende, og vi er glade for, at det fortsætter i mindst et år yderligere."


Patrik Dahlen
Adm. direktør


Kontaktpersoner:
Patrik Dahlen, adm. direktør, telefon: 4460 8214 eller 2629 7296
René Schneider, EVP & CFO, telefon: 4460 8700 eller 2911 2097



Om NeuroSearch – Virksomhedsprofil
NeuroSearch A/S er et europæisk baseret biofarmaceutisk selskab, noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S (NEUR) og med speciale inden for sygdomme i centralnervesystemet (CNS). Selskabet har en pipeline af CNS-speciallægemidler, der omfatter Huntexil® (pridopidine), et unikt lægemiddel i fase III til behandling af Huntingtons sygdom. NeuroSearch opbygger kommercielle kompetencer med sigte på at markedsføre Huntexil® gennem en egen marketing- og salgsorganisation.

NeuroSearch har en veletableret lægemiddelforskningsdivision, NsDiscovery, der besidder unikke kompetencer inden for ionkanaler og CNS-sygdomme. Selskabet har strategiske forsknings- og udviklingsalliancer med Janssen Pharmaceutica og Eli Lilly samt en licensaftale med Abbott. Endvidere har NeuroSearch ejerandele i et antal ikke børsnoterede selskaber i Life Science-industrien. 


Attachments

Fonds.13-11 - Janssen forlaengelse - dk.pdf facade_04_beskaret.jpg