Luxor Capital Groups ejerandel i NeuroSearch er blevet øget til mere end 10%


Selskabsmeddelelse
17.05.2011
 

NeuroSearch A/S (NEUR) har modtaget meddelelse fra Luxor Capital Group, LP om, at selskabet har øget sin ejerandel i NeuroSearch A/S.

Herefter ejer Luxor Capital Group, LP mere end 2.459.505 stk. aktier a nominelt 20 kr. svarende til en ejer- og stemmeandel på 10,02%.


Patrik Dahlen
Adm. direktør


Kontaktpersoner:
René Schneider, EVP & CFO, telefon: 4460 8700



Om NeuroSearch

NeuroSearch er et europæisk baseret biofarmaceutisk selskab, noteret på NASDAQ OMX Copenhagen og med sit speciale inden for sygdomme i centralnervesystemet (CNS). Selskabet har en pipeline af CNS-speciallægemidler, der omfatter Huntexil® (pridopidine), et unikt lægemiddel i fase III til behandling af Huntingtons sygdom. NeuroSearch opbygger kommercielle kompetencer med sigte på at markedsføre Huntexil® gennem en egen marketing- og salgsorganisation.

NeuroSearch har en veletableret lægemiddelforskningsdivision, NsDiscovery, der besidder unikke kompetencer inden for ionkanaler og CNS-sygdomme. Selskabet har strategiske forsknings- og udviklingsalliancer med Janssen Pharmaceutica og Eli Lilly samt en licensaftale med Abbott. Endvidere har NeuroSearch ejerandele i et antal ikke børsnoterede selskaber i Life Science-industrien.  


Attachments

facade_04_beskaret.jpg Fonds.14-11 - Storaktionaermeddelelse - Luxor - DK.pdf