Zealand Pharma præsenterer på UBS Global Specialty Pharmaceuticals konferencen 2011


København, 2011-05-23 10:02 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Investornyheder

Nr. 08/2011

 

 


 

Zealand Pharma præsenterer på UBS Global Specialty Pharmaceuticals konferencen 2011

 

 

København, 23. maj 2011 – Zealand Pharma meddeler, at selskabet præsenterer på UBS Global Specialty Pharmaceuticals konferencen 2011, der afholdes i London på onsdag den 25. maj 2011. Præsentationen vil blive givet af adm. direktør David H. Solomon kl. 10:30 dansk tid (kl. 9.30 CEST). 

En kopi af de tilhørende slides vil være tilgængelig under “Calendar/Other events” i Investor-sektionen på selskabets hjemmeside; ir.zealandpharma.com, forud for præsentationen. Der vil ikke blive offentliggjort ny væsentlig information.

 

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Hanne Leth Hillman, Vice President for IR & Corporate Communications

Mobil: +45 5060 3689

 

 

 

Om Zealand Pharma

Zealand Pharma A/S er et børsnoteret (NASDAQ OMX: ZEAL.CO) biofarmaceutisk selskab med hovedsæde i København, Danmark og en moden og voksende klinisk pipeline af innovative peptidbaserede lægemidler. Selskabets førende produktkandidat er et GLP-1 lægemiddel i afsluttende fase III-udvikling til én gang daglig behandling af type 2 diabetes i samarbejde med Sanofi. Zealand Pharma har også andre samarbejds- og licenspartnerskaber, og herunder en licensaftale med Helsinn Healthcare omfattende et GLP-2 lægemiddel, der er i klinisk udvikling til behandling af kemoterapi og radioterapi induceret diarré.

Zealand Pharma har en unik ekspertise inden for identificering og optimering af peptider samt inden for udvikling af nye peptidbaserede lægemidler med gunstige terapeutiske egenskaber. Selskabets produkter retter sig mod sygdomsområder, hvor den eksisterende behandling ikke i tilstrækkelig grad opfylder patienternes behov, og hvor der er et stort potentiale for bedre behandling gennem peptidbaserede lægemidler. Alle Zealand Pharma's produktkandidater er skabt gennem selskabets egne forskningsaktiviteter. For yderligere information, besøg venligst www.zealandpharma.com.

 


Attachments

08-11_ZEAL_0523 - UBS Conference - PR - DK_Final.pdf