Selskabsmeddelelse nr. 21 / 2011 - Udsættelse af fortegningsretsemission


Som meddelt i 'Selskabsmeddelelse nr. 45 / 2010 - Periodemeddelelse' planlagde Tower Group A/S oprindeligt at foretage en fortegningsemission i løbet af 1. kvartal 2011.

Selskabets going concern er afhængig af en vellykket gennemførelse af den planlagte fortegningsretsemission.

Selskabets ledelse har konkluderet, at en vellykket gennemførelse af den planlagte aktieemission, og virksomheden generelt, er afhængig af de igangværende forhandlinger med Selskabets bankforbindelser med henblik på en lempelse af vilkårene i stand still-aftalerne, indgået som en del af rekonstruktionen i foråret 2010, herunder afdragsfrihed og en suspension af konsekvenserne af visse brud på misligholdelsesklausulerne.

Selskabets ledelse besluttede derfor at udskyde den planlagte aktieemission til ultimo 2. kvartal 2011, for at give Selskabets den fornødne tid til at forhandle en sådan aftale på plads med dets bankforbindelser. Selskabet forventer, at forhandlingerne vil være afsluttet omkring udgangen af 2. kvartal.

Som anført i Årsrapporten 2009/2010 vil den første halvdel af Selskabets regnskabsår 2011 blive præget af opbygningen af en ny budgetmodel baseret på en CAPEX-planlægning pr. ejendom for at understøtte S6 restruktureringsrapporten til brug for de afsluttende forhandlinger med bankerne om en udsættelse af standstill-aftalerne.

Grundet udarbejdelsen af den nye budgetmodel og for at sikre at denne og resultatet af S6 erklæringen kan indeholdes i Prospektet, har Selskabet fundet det hensigtsmæssigt at udskyde offentliggørelsen af Prospektet yderligere. På dette tidspunkt forventer Selskabet, at gennemførelsen af den planlagte fortegningsemission vil ske i første del af 3. kvartal 2011.

Selskabet forhandler med dets bankforbindelser og hovedaktionæren, BXR Tower B.V., om at finde en løsning på likviditetsproblemer i slutningen af 2. kvartal 2011. Selskabet er overbevist om, at det vil nå en mindelig løsning inden udgangen af 2. kvartal.

 

Med venlig hilsen

Tower Group A/S

 

Martin Coté

CEO

 

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til Martin Coté CEO, på tlf.: +420 725 716 755.


Attachments

FBM nr 21 - 2011 - Udsttelse af fortegningsretsemission FINAL.pdf