UUSI MARIMEKKO-MYYMÄLÄ AVAUTUI VAASASSA


Marimekko Oyj, Lehdistötiedote 8.6.2011 klo 9.00

UUSI MARIMEKKO-MYYMÄLÄ AVAUTUI VAASASSA

Marimekon Vaasan-myymälä avautui uudistuneena ja laajentuneena 3.6.2011. Myymälä muutti uusiin tiloihin Vaasan torin varrelle kauppakeskus Rewell Centeristä. Uuden konseptin mukainen valoisa ja värikäs myymälä esittelee Marimekko-designia entistä monipuolisemmin ja tarjoaa asiakkaille kaikki Marimekko-maailman aarteet uutuuksista suosittuihin klassikoihin.

Myymälän avajaisia juhlitaan tänään, jolloin järjestetään myös kaksi kesänäytöstä Vaasan torilla Marimekon 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Lisäksi Marimekon ystäviä Vaasassa ilahduttaa Marimekkoelämää – 60 vuotta väriä, raitaa ja muotoja -näyttely Pohjanmaan museossa 17.6.–28.8.2011.

Uuden myymälän osoite on Hovioikeudenpuistikko 15.

MARIMEKKO OYJ
Konserniviestintä

Piia Pakarinen
Puh. 09 758 7293
piia.pakarinen@marimekko.fi

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet

Marimekko on suomalainen tekstiili- ja vaatetusalan designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin sekä vaatteita, laukkuja ja muita asusteita. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Tuotteita myydään noin 40 maassa. Vuonna 2010 yhtiön liikevaihto oli 73,3 miljoonaa euroa; vuoden lopussa Marimekko-myymälöitä oli 84. Vuonna 2011 keskeisiä markkinoita ovat Pohjois-Amerikka, Pohjois-Eurooppa ja Aasian-Tyynenmeren alue. Konsernin palveluksessa on noin 390 henkeä. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.marimekko.fi