Dėl banko valdybos nario


AB DnB NORD bankas, įmonės kodas 112029270, PVM mokėtojo kodas LT120292716, buveinė J. Basanavičiaus g. 26, Vilnius, duomenys apie įmonę kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre (toliau „Bankas) praneša, kad 2011 m. birželio 9 d. Banko valdybos narys Tadas Sudnius atsistatydino iš šių pareigų jį paskyrus Banko prezidento patarėju atsakingu už Banko operacinės sistemos diegimą ir integraciją į DnB NOR Bank ASA. Numatoma, kad pasibaigus šio 18-24 mėnesius truksiančio projekto įgyvendinimui, Tadas Sudnius sugrįš į Banko valdybos nario pareigas.

 

Numatoma, kad Tadą Sudnių Banko valdyboje pakeis Vaineta Barevičiūtė, šiuo metu Banke dirbanti Vidaus audito departamento vadove. Pareigas ji pradės eiti gavus atitinkamą Lietuvos banko leidimą.

 

Vaineta Barevičiūtė (gim. 1976 m.) dirba AB DnB NORD banke nuo 2003 m. Ji turi teisininkės kvalifikaciją įgytą Vilniaus universitete ir yra baigusi ISM universitete verslo ir vadybos administravimo magistro studijas.
 

Tadas Sudnius ir Vaineta Barevičiūtė AB DnB NORD banko akcijų neturi.

AB DnB NORD banko prezidentas Bjornar Lund

2011 m. birželio 9 d., Vilnius

 

         Teikti papildomą informaciją apie esminį įvykį įgaliotas AB DnB NORD banko atstovas spaudai Andrius Vilkancas, tel. (8 5) 2393 413