Ny syndikeret kredit er blevet godt modtaget af lånemarkedet

Vestas Wind Systems A/S har underskrevet en ny EUR 1,3 mia. revolverende kreditfacilitet.


Randers, Danmark, 2011-06-22 12:38 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Vestas Wind Systems A/S har underskrevet en ny EUR 1,3 mia. revolverende kreditfacilitet. Den nye facilitet er en femårig aftale med en option på en forlængelse i yderligere op til to år (5+1+1). Ni internationale banker deltog i transaktionen med Commerzbank AG og DnB NOR Bank ASA som joint koordinatorer og Book-runners. Faciliteten er til almindelige forretningsaktiviteter og erstatter en eksisterende syndikeret kredit, der forfalder i juni 2012.

Vi henvendte os til markedet med en ønsket kredit på EUR 1,2 mia., som afspejler, at projekterne bliver stadig større og dermed også de potentielle udsving i arbejdskapitalen. På grund af den store interesse fra den inviterede gruppe af husbanker besluttede vi imidlertid at forhøje kreditten. Kredittens særlige struktur (5+1+1) er noget, som normalt er forbeholdt selskaber med en A-rating eller bedre,” siger Henrik Hald Hellmuth, Senior Vice President, Group Treasurer, og fortsætter: “Det er lykkedes os både at forhøje kreditten samt at forlænge dens løbetid, og vi er derfor meget taknemlige for den store støtte, som vi gennem mange år har fået fra vores nærmeste bankforbindelser. Vi føler, at Vestas både geografisk såvel som produktmæssigt er godt dækket ind med det nye konsortium og vores betydelige eksisterende bilaterale faciliteter." 

Som led i styrkelsen af de finansielle kompetencer flytter Vestas’ Group Treasury-afdeling til Zürich, Schweiz, for at komme endnu tættere på det internationale finansmarked. 

Ovennævnte påvirker ikke Vestas’ forventninger til 2011, jf. selskabsmeddelelse nr. 18/2011 af 4. maj 2011.

Kontaktdetaljer:

Vestas Wind Systems A/S, Denmark
Henrik Hald Hellmuth, Senior Vice President, Group Treasurer
Tlf.: 9730 0000


Attachments