Diamondo - Nytt varumärke för exklusiva smycken


PRESSRELEASE 2011-06-22

 

Idag lanserar Hedbergs Guld & Silver AB ett nytt varumärke för exklusiva smycken. Varumärket Diamondo är exklusiva produkter till den som vill ha något extra, till 20-40 % lägre pris än i guldsmedsbutiken på fina gatan.

Produkterna från Diamondo är äkta guldsmycken i rött och/eller vitt guld på 18 karat. Flertalet har inslag av diamanter, pärlor, safirer, topaser och andra vackra ädelstenar. Design och hantverksarbete är extra genomarbetat i Diamondos smycken.

Vi är stolta över att lansera Diamondo. Nu breddar vi oss och kan tillfredsställa en mer kapitalstark målgrupp. Diamondo är ett bra alternativ för den som vill ha något unikt och exklusivt utan att för den sakens skull betala för mycket. säger Monika Dagberg, VD på Hedbergs Guld & Silver

Diamondo marknadsförs och säljs från och med idag på www.hedbergsguld.se

För mer information ring:
Monika Dagberg,
VD Hedbergs Guld & Silver AB och VD Online Brands Nordic AB (publ),

Tel:                0706 16 24 00
E-post:          monika.dagberg@onlinebrands.se

 

 

 

 

Mer om Online Brands Nordic AB (publ)
Online Brands, www.onlinebrands.se, är en koncern som driver ledande e-butiker på den nordiska marknaden inom Guld och Silver. Koncernen består idag av moderbolaget Online Brands Nordic AB samt det helägda dotterbolaget Hedbergs Guld & Silver AB. Hedbergs Guld & Silver, säljer guld, silver och övriga smycken via e-handelsbutikerna www.hedbergsguld.se och www.jewel.se samt en butik i Dalsjöfors utanför Borås. Bolaget har sedan 1947 sålt smycken av högsta kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Under det senaste året har bolaget fokuserat på att befästa och förstärka sin position som ledande smyckebutik på nätet både genom organisk tillväxt samt förvärv av verksamheter med internet som främsta säljkanal. Den tidigare ägda foto-och bildverksamheten i Önskefoto AB såldes i sin helhet under första kvartalet 2011 till Albumprinter SA i Holland. Online Brands har sitt huvudkontor i Sölvesborg. Aktien handlas på First North under tickerkoden OBAB. Bolagets Certified Adviser är Thenberg & Kinde Fondkommission.


Attachments