Beskæftigelsesministeriets departement indfører cBrain F2 sagsbehandlingssystem


cBrain har indgået aftale med Beskæftigelsesministeriets  departement om leverance af et nyt elektronisk sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH) til departementet. Leverancen baseres på cBrains sagsbehandlingssystem, kaldet cBrain F2, som gør det muligt for ministeriet at slippe papiret og arbejde fuldt digitalt. 

cBrains sagbehandlingssystem F2 anvendes allerede i departementerne i Klima- og Energiministeriet, Socialministeriet samt Transportministeriet. Og cBrain F2 er under implementering i Miljøministeriets departement, så Beskæftigelsesministeriet er således det 5. departement, som indfører cBrain F2 standardsystemet. 

Beskæftigelsesministeriet har ligesom Miljøministeriet, og Klima- og Energiministeriet, valgt at hoste F2-løsningen hos Statens IT.

I april modtog Klima- & Energiministeriet og Transportministeriet digitaliseringsprisen år 2011 for deres implementering af cBrains F2-løsning. Digitaliseringsprisen gives til en myndighed, som har implementeret en digital løsning, der har givet en markant effektiviseringsgevinst. 

cBrain ser et stort marked for F2-produktlinien, ikke mindst inden for den offentlige sektor, hvor myndigheder investerer i nye digitale værktøjer for at opnå yderligere effektivisering. Den nye aftale med Beskæftigelsesministeriet styrker cBrains muligheder for at udnytte dette marked.

  

Med venlig hilsen

Per Tejs Knudsen

CEO

  

Yderligere information:

Anne Dorthe Hermansen, IR

Telefon: 40118608

e-mail: adh@cbrain.dk 


Attachments