Symphony Technology II-A, L.P:n omistusosuus Aldata Solution Oyj:ssä on ylittänyt 30 prosenttia ja sille on syntynyt velvollisuus tehdä pakollinen ostotarjous jäljellä olevista osakkeista


SYMPHONY TECHNOLOGY II-A, L.P.       TIEDOTE        28.6.2011 KLO 8.30

Symphony Technology II-A, L.P:n omistusosuus Aldata Solution Oyj:ssä on ylittänyt 30 prosenttia ja sille on syntynyt velvollisuus tehdä pakollinen ostotarjous jäljellä olevista osakkeista

Symphony Technology II-A, L.P. (Symphony Technology) on 27.6.2011 ostanut 7,36 prosenttia Aldata Solution Oyj:n (Aldata) osakkeista (Osakekauppa). Yhdessä Symphony Technologyn (ja sen konserniyhtiöiden) jo omistamien Aldatan osakkeiden kanssa Symphony Technology omistaa nyt noin 36 prosenttia Aldatan kaikista osakkeista ja äänistä.

Osakekaupan seurauksena Symphony Technologyn omistusosuus Aldatassa on ylittänyt kolme kymmenesosaa kaikista Aldatan äänistä. Symphony Technologyllä on siten arvopaperimarkkinalain mukainen velvollisuus tehdä pakollinen julkinen ostotarjous kaikista Aldatan liikkeeseen laskemista osakkeista ja osakkeisiin oikeuttavista arvopapereista, jotka eivät Osakekaupan seurauksena tai muuten jo ole Symphony Technologyn omistuksessa (Ostotarjous). Arvopaperimarkkinalain mukaan Ostotarjous tulee julkistaa kuukauden kuluessa Osakekaupasta ja tarjousajan tulee alkaa kuukauden sisällä Ostotarjouksen julkistamisesta. Symphony Technology tekee ja julkistaa Ostotarjouksen arvopaperimarkkinalain edellyttämällä tavalla, eli 27.7.2011 mennessä.

Jokaisesta Aldatan osakkeesta tarjotaan Ostotarjouksessa 0,61 euron käteisvastike. Vastike vastaa korkeinta hintaa, jonka Symphony Technology tai sen konserniyhtiöt ovat maksaneet Aldatan osakkeista tarjousvelvollisuuden syntymistä edeltävien kuuden kuukauden aikana (Osakekauppa mukaan lukien).

Muut Ostotarjouksen ehdot sekä tiedot Ostotarjouksen mukaisesta tarjousajasta julkistetaan Ostotarjouksen julkistamisen yhteydessä. Symphony Technology julkistaa ennen tarjousajan alkamista myös tarjousasiakirjan, joka sisältää tarjouksen yksityiskohtaiset ehdot sekä tietoa tarjouksen hyväksymismenettelystä.

Roschier Asianajotoimisto Oy toimii Symphony Technologyn oikeudellisena neuvonantajana Ostotarjouksen yhteydessä.


SYMPHONY TECHNOLOGY II-A, L.P.


Lisätietoja antaa:
William Chisholm, Symphony Technology Group, puhelin +1 650 935 9531

 
TIETOA SYMPHONY TECHNOLOGY GROUPISTA

Symphony Technology Group (STG) on strateginen pääomasijoittaja, joka sijoittaa ohjelmisto- ja palveluyhtiöihin ja kehittää niitä edelleen. Pääoman lisäksi STG tarjoaa asiantuntemusta muutosprosesseihin, jotta sen yhtiöt pystyvät tuottamaan maksimaalista arvoa asiakkailleen, hakemaan kasvua innovaatioiden kautta, palkkaamaan ja pitämään palveluksessaan parhaat henkilöt sekä saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn liiketoiminnassaan. STG:n portfoliossa on tällä hetkellä 12 globaalia yhtiötä. Lisätietoja osoitteesta: ww.symphonytg.com.


TÄMÄ TIEDOTE EI MUODOSTA TARJOUSTA OSTAA OSAKKEITA TAI MUITA ARVOPAPEREITA. TULEVAA OSTOTARJOUSTA EI TEHDÄ SUORAAN EIKÄ VÄLILLISESTI ALUEILLA, JOILLA SEN TEKEMINEN OLISI LAINVASTAISTA, EIKÄ TÄTÄ TIEDOTETTA LEVITETÄ TAI VÄLITETÄ EIKÄ SITÄ SAA LEVITTÄÄ TAI VÄLITTÄÄ MILLÄÄN TAVALLA, KUTEN POSTITSE, TELEFAKSITSE, SÄHKÖPOSTITSE TAI PUHELIMITSE TAIKKA MILLÄÄN MUULLAKAAN TAVALLA, ALUEILLE TAI ALUEILTA, JOILLA SE OLISI LAINVASTAISTA.