Forløb af ordinær generalforsamling i Thrane & Thrane A/S


Meddelelse nr. 03 - 2011/12                                                                         30. juni 2011

 

I dag, torsdag den 30. juni 2011, afholdtes ordinær generalforsamling i Thrane & Thrane A/S (CVR nr. 65 72 46 18) i Oticonsalen, Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby.

Repræsenteret på generalforsamlingen var 39,84% af selskabets aktiekapital.

Bestyrelsen havde valgt Klaus Søgaard til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig i relation til den fastsatte dagsorden.

På dagsordenen var følgende punkter:

  1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed.

Der aflagdes beretning om selskabets virksomhed. Generalforsamlingen tog beretningen til efterretning.

  1. Godkendelse af årsrapport, herunder selskabets vederlagspolitik som offentliggjort på selskabets hjemmeside www.thrane.com samt bestyrelsens vederlag for igangværende år, og meddelelse af decharge for bestyrelse og direktion.

Ledelsen gennemgik årsrapporten for perioden 1. maj 2010 til 30. april 2011. Generalforsamlingen godkendte årsrapporten, herunder selskabets vederlagspolitik samt bestyrelsens vederlag for igangværende år, og meddelte decharge for bestyrelse og direktion.

  1. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport.

I den godkendte årsrapport var indeholdt bestyrelsens forslag til disponering af årets resultat, hvilket indebærer, at der udbetales et udbytte på DKK 8,00 pr. aktie, svarende til DKK 45,3 mio. Generalforsamlingen godkendte bestyrelsens forslag.

  1. Valg af medlemmer til bestyrelsen.

Generalforsamlingen genvalgte Waldemar Schmidt, Morten Eldrup-Jørgensen, Lars Thrane og Jim Hagemann Snabe. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Waldemar Schmidt som formand.

  1. Valg af revision.

Generalforsamlingen genvalgte Grant Thornton, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, til selskabets revisor.

  1. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer.

Generalforsamlingen godkendte følgende forslag fra bestyrelsen:

(i)      Bemyndigelse til kapitalforhøjelse:

Bestyrelsens bemyndigelser til at træffe beslutning om kapitalforhøjelse i vedtægternes pkt. 3.A.1-3 blev forlænget indtil den næste ordinære generalforsamling i 2012.

(ii)     Bemyndigelse til køb af egne aktier:

Generalforsamlingen bemyndigede bestyrelsen til at lade selskabet erhverve egne aktier inden for en samlet pålydende værdi af 10 % af selskabets aktiekapital til en kurs, der ikke afviger fra den på NASDAQ OMX Copenhagen A/S på erhvervelsestidspunktet noterede slutkurs (alle handler) med mere end 10 %. Bemyndigelsen skal gælde for perioden frem til den ordinære generalforsamling i 2012.

 

--oo0oo--

 

Da der herefter ikke forelå yderligere til behandling på generalforsamlingen, sluttede denne kl. 16.30.

 

Yderligere information
John Alexandersen, Vice President

Corporate Communications & Investor Relations
Tlf.
(+45) 39 55 88 35 eller (+45) 22 72 38 22 (mobil)

E-mail ja@thrane.com

 

Om Thrane & Thrane
Thrane & Thrane er verdens førende producent af udstyr og systemer til global mobil satellit- og radiokommunikation. Siden grundlæggelsen i 1981 har selskabet opnået en fremtrædende position inden for globale mobile satellittjenester baseret på Inmarsat systemet og leverer i dag udstyr til brug overalt – på land, til vands og i luften. Under varemærkerne Thrane & Thrane, EXPLORERTM, SAILOR® og AVIATOR markedsføres virksomhedens kommunikationsprodukter verden over via distributører og partnere. Selskabets aktier er noteret på NASDAQ OMX København (symbol: THRAN). www.thrane.com.

 


Attachments